Homepage  / Vedete româneşti

Power Couple România, 5 martie 2024. Concurenții în pericol de eliminare. Două cupluri au pierdut toți banii

Power Couple România, 5 martie 2024. Concurenții în pericol de eliminare. Două cupluri au pierdut toți banii
8

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Power Couple România” a fost difuzată marți, 5 martie 2024, la Antena 1. La sfârșitul probei băieților, Dani Oțil a anunțat care este cuplul în pericol de eliminare. În plus, două cupluri au rămas fără niciun ban. 

Cuplurile care au pierdut toți banii, la Power Couple România – 5 martie 2024 

Ediția emisiunii Power Couple România de aseară, 5 martie 2024, a fost plină de tensiuni și emoții. Proba băieților i-a pus în mare dificultate pe unii concurenți. Aceștia au fost nevoiți să îndeplinească mai multe sarcini, într-o cameră, fără a trezi „bebelușul”. Așadar, băieții trebuiau să fie cât mai silențioși cu putință pentru a trece proba. 

Sorin Gonțea a trecut cu brio proba, deși Daiana Anghel nu a avut mare încredere că va reuși, așa că a investit doar 250 de euro. Același lucru este valabil și pentru Eliza Natanticu. Cosmin a trecut proba, dar soția lui a investit doar 99 de euro. 

Oana Matache a investit și ea o sumă mică: 100 euro. Nu a regretat decizia pentru că Radu a pierdut proba. Cele mai curajoase au fost Mădălina și Anamaria. Ele au investit în partenerii lor toți banii din pușculiță.  

Mădălina a investit în Emi 1000 de euro, iar Anamaria a pariat pe Tudor 500 de euro. Așadar, cele două cupluri au rămas fără niciun ban pentru că Emi și Tudor au pierdut proba.  

Power Couple România, 5 martie 2024. Concurenții în pericol de eliminare (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cuplul în pericol de eliminare, la Power Couple România – 5 martie 2024 

Astfel, Dani Oțil s-a văzut responsabil să anunțe regulamentul jocului atunci când două cupluri sunt pe 0 euro cu investițiile, după probele individuale: „Trebuie să ne uităm în seiful meu, unde știți bine că eu vă țin ca o educatoare banii până la finalul competiției”. 

Mădă era gata, era pregătită că o să intrăm la eliminare. Dar de când o propunere la eliminare poate să te omoare?”, a povestit Emi, potrivit a1.ro. 

„Eu am crezut până în ultimul moment că suntem ultimii. (…) Nu te omoară, doar că îți dă un stres în plus”, l-a completat Mădălina. 

Dani Oțil i-a anunțat pe Anamaria și Tudor Ionescu că sunt propuși la eliminare, după ce au strâns în seif 7.469 de Euro. Emi și Mădălina s-au salvat pentru că aveau mai mulți bani în seif. Aceștia au reușit să câștige de-a lungul competiției 11.771 de Euro.  

power-couple-romania-5-martie-2024.-concurentii-in-pericol-de-eliminare-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 8

Să spun adevărul? Ne pare rău de Ana și Tudor că sunt propuși spre eliminare, dar ne bucurăm că am scăpat. Acum ideea e să nu câștige ei proba de mâine sau să fie ultimii, iar noi să nu câștigăm”, a mai zis Emi de la Noaptea Târziu.

Sursa foto: captură de ecran, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton