Homepage  / Vedete româneşti

Power Couple România, 5 februarie 2024. Reacția lui Emi, după ce Mădălina a fost la un pas de accidentare

Power Couple România, 5 februarie 2024. Reacția lui Emi, după ce Mădălina a fost la un pas de accidentare
9

de Roxana Mirea,

Marea premieră „Power Couple România – La bine și la greu a avut loc” a avut loc luni, 5 februarie 2024, iar Emi și Mădălina s-au speriat destul de tare atunci când ea a fost la un pas de accidentare. În timpul probei, Mădălina, aflată pe o impresionantă structură metalică de 20 de metri înălțime, s-a împiedicat. Iată cum a reacționat Emi, îngrijorat pentru soția lui.  

Soția lui Emi, la un pas de accidentare la „Power Couple România” – 5 februarie 2024 

Emisiunea „Power Couple România” a avut premiera luni, 5 februarie 2024, la Antena 1. Cele mai așteptate momente ale serii s-au desfășurat la Calendarul vieții – prima provocare din competiție. Pentru a trece proba, doamnele au fost nevoite să indice anumite date importante din viața de cuplu într-un calendar uriaș, creat pe o impresionantă structură metalică de 20 de metri înălțime, pe care au escaladat-o contracronometru.   

Emi de la Noaptea Târziu a ajuns foarte entuziasmat lângă Dani Oțil, însă, când a văzut zidul, zâmbetul i-a pierit puțin de pe buze. „Cam măricel pentru mine. Pentru ea, sper să fie puțin mititel”, a reacționat Emi.  

Prima întrebare pe care i-a adresat-o Emi Mădălinei a fost: „La ce vârstă m-a învățat bunicul meu capitalele lumii?” Mădălina a răspuns imediat: „La 3 ani!” 

Răspunsul a fost corect, așa că Emi a primit să mănânce o prăjitură cu lapte. 

Bunicul meu era pasionat de chestii d-astea, colecționa timbre, colecționa bani vechi din lume. Avea vederi din toată lumea și m-a învățat, nu știu cum m-a învățat, habar n-am, n-am nici o idee cum a putut să mă învețe că pe la 3 ani, 3 ani jumate știam toate capitalele lumii ale statelor din perioada aceea”, a povestit Emi, potrivit a1.ro.  

Soția lui Emi, la un pas de accidentare la „Power Couple România” – 5 februarie 2024  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„M-am speriat, că era să pice de acolo!” 

Cea de a doua întrebare pe care Emi a pus-o a fost: „De la câți ani e angajată mama la Poșta Română?”  

De la 18 ani” a răspuns Mădălina destul de nesigură. 

Urcând grăbită pe schelă, Mădălina s-a împiedicat destul de tare, fapt care l-a speriat pe Emi. „Ușor, Țiți, ușor!” a strigat Emi.  

M-am speriat eu, că la un moment dat era să pice de acolo!” povestea temător Emi la testimonial. 

Mi-a alunecat piciorul pentru că, la un moment dat, eu nu mai vedeam 3 trepte. Vedeam una, chiar dacă erau 3, 5”, a povestit Mădălina. În ciudat acestui incident, răspunsul oferit de Mădălina a fost corect, iar Emi a mâncat biscuiți. „Are o bolaă de a stoca de fiecare dată chestii nefolositoare în minte. O fi auzit ea vreodată discuția asta că mama mea lucrează la Poștă de la 18 ani sau poate m-am plâns eu că are un salariu de nimic și că lucrează acolo de la 18 și cred că i-a rămas în minte”, a spus Emi referitor la faptul că soția lui a știut răspunsul la întrebare.  

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton