Homepage  / Vedete româneşti

Power Couple România, 28 februarie 2024. Lino Golden și Delia au fost eliminați. „Ei sunt antici. Ei sunt practic fosile”

Power Couple România, 28 februarie 2024. Lino Golden și Delia au fost eliminați. „Ei sunt antici. Ei sunt practic fosile”
8

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Power Couple România” a fost difuzată miercuri, 28 februarie 2024, la Antena 1, iar Lino Golden și logodnica sa, Delia, au fost eliminați. După ce au aflat că trebuie să părăsească competiția, artistul a avut o reacție destul de dură la adresa colegilor lui care au votat împotriva lor.  

Lino Golden și Delia, eliminați de la „Power Couple România” 

O nouă ediție a emisiunii „Power Couple România” a fost difuzată miercuri, 28 februarie 2024, iar concurenții au trecut prin proba cuplurilor, intitulată „Noroc, iubito!”. După ce au escaladat un zid cu ajutorul unor bare metalice, concurenții s-au strâns la vilă pentru a vedea clasamentul. Cei care au câștigat cei 2000 de euro au fost Oanei Matache și Radu Siffredi. Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost pe ultimul loc, așa că ei au intrat în cursa pentru eliminare alături de Lino Golden și Delia.  

Votul a scos la iveală tensiunile dintre concurenți, Lino Golden având o reacție dură la adresa celor care au votat împotriva lui și a Deliei. Anamaria și Tudor Ionescu au fost primii care au votat, iar Anamaria a spus, cu lacrimi în ochi, că ea și soțul ei îi aleg pe Daiana Anghel și Sorin Gonțea să rămână în concurs, deși are doar cuvinte de laudă la adresa Deliei. La testimoniale, Lino Golden a acuzat-o pe Anamaria că este falsă și că lacrimile ei nu au fost reale.  

Mi s-a părut foarte falsă și perversă! Asta e părerea mea reală!”, a spus Lino Golden, potrivit a1.ro.

Lino Golden și Delia, eliminați de la „Power Couple România”  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Lino Golden: „Sunt un personaj controversat” 

Oana Matache și Radu Siffredi au votat ca Lino Golden și Delia să nu părăsească Power Couple România. Mădălina și Emi au votat ca Daiana Anghel și Sorin Gonțea să rămână în competiție. 

„Nu mă așteptam la asta din partea lui Emi pentru că el chiar a stat cu Radu. Au stat mult și au vorbit”, a mărturisit partenera artistului. 

„M-a vândut pe o omletă. Când ai burtă, trebuie să ți-o susții cumva, nu? Nu poți așa doar pe dietă. Nu sunt revoltat. E părerea mea”, a spus Lino. 

„Nu am vrut să spun că e un vot social pentru că Lino a părut mai dezinteresat de competiție decât ei doi, chiar dacă Delia trăgea de el. El petrecea mai puțin timp cu noi”, a spus Emi.  

„Stăteam printre perverși în România, să stau și aici în Malta?!”, a fost replica dată de cântăreț. 

Cosmin și Eliza Natanticu au votat tot pentru Daiana și Sorin. Așadar, Lino Golden și Delia au fost eliminați de la Power Couple România. 

„S-a simțit diferența asta dintre noi! Noi avem un alt stil de viață. Avem o vârstă și nu ne-am integrat foarte bine”, a spus Delia.  

„Ei sunt antici. Ei sunt practic fosile. Normal că atunci când vezi că pielea de pe față îți cade și la mine încă este OK… Să mă vezi zilnic cum zburd pe aici de fericire, mă dai afară. (…) Sunt un personaj controversat. Așa îmi place, că altfel s-ar plictisi lumea de mine. Lumea reală mai e și nașpa și eu trăiesc în lumea reală”, a spus Lino.  

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton