Homepage  / Vedete româneşti

Power Couple România, 14 februarie 2024. Cristi și Gabriela Iacob au fost eliminați. Primele declarații

Power Couple România, 14 februarie 2024. Cristi și Gabriela Iacob au fost eliminați. Primele declarații
17

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Power Couple România” a fost difuzată miercuri, 14 februarie 2024, la Antena 1, iar Cristi Iacob și soția lui, Gabriela, au fost eliminați. Cei doi au obținut cele mai puține voturi pentru a rămâne în continuare în competiție. 

Cristi și Gabriela Iacob, eliminați de la „Power Couple România” 

În ediția de aseară, 14 februarie 2024, a emisiunii „Power Couple România”, concurenții au avut o misiune dificilă. Pentru proba cuplurilor, partenerii și-au dat întâlnire pe un teren aparent familiar – bucătăria. Doar că, de data aceasta, vorbim despre o bucătărie cu susul în jos. Cuplurile au avut de pregătit o rețetă de blat de tort, în timp ce au stat cu capul în jos.  

Cristi și Gabriela Iacob se aflau în cursa pentru eliminare, urmând să li se alăture încă o echipă. Cum au fost ultimii în clasament, Cosmin și Eliza Natanticu au ajuns în pericol de eliminare. Ceilalți concurenți au fost nevoiți din nou să nominalizeze cuplul pe care și-l doresc în continuare în competiție.  

Deciziile au fost luate cu multă greutate și cu lacrimi din partea tuturor, iar după ce Daiana Anghel și Sorin, Tudor și Anamaria, Oana Matache și Radu au votat pentru salvarea Natanticilor, Delia și Lino Golden au votat, de asemenea, tot pentru salvarea lor, potrivit a1.ro.  

Emi, Mădălina și Roxana Blenche, Cătălin au votat tot pentru Cosmin și Eliza Natanticu. Toți concurenții și-au motivat votul în favoarea Natanticilor prin faptul că aceștia s-au oferit să fie primii la proba de cuplul, permițându-le celorlalți să își facă o idee de cum va decurge proba.  

Cristi și Gabriela Iacob, eliminați de la „Power Couple România”  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Cristi Iacob, după ce el și soția lui au fost eliminați 

Așadar, Cristi și Gabriela Iacob au fost eliminați de la „Power Couple România”. 

Dragii mei, considerați-vă neeliminați, decât conform regulamentului. Sufletește nu ați fost eliminați!” le-a spus Dani Oțil celor doi actori. 

Concurenții s-au îmbrățișat și s-au felicitat, cu lacrimi în ochi, pentru tot ce au făcut în această competiție. 

Când vezi oameni în stare pură, cu sufletele rupte în două, de o parte unii, de o parte alții. Nu a contat nici măcar votul sau numărătoarea. Faptul că niște oameni au ținut așa de tare la noi, asta contează mai mult decât orice. Asta nu e o pierdere, e un câștig. E o pierdere în aparență a unei probe, dar un câștig enorm, uman vorbind și eu cred că asta contează cel mai mult. Cel mai mare premiu pe care l-am primi în viața mea, ca actor, au fost privirile oamenilor”, a spus Cristi Iacob.  

Cristi cu Gabriela sunt exemplu de moralitate, de demnitate, de luptă, de putere, de încredere și iubire. Sunt… eu nu am văzut oameni mai puternici, mai dârji, mai sudați, deci… ceva… de aceea toată lumea e distrusă!” spunea Eliza Natanticu cu multă dezamăgire pentru plecarea acestora. 

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton