Homepage  / Vedete româneşti

Power Couple România, 13 februarie 2024. Cuplul care a fost propus spre eliminare. Anunțul făcut de Dani Oțil

Power Couple România, 13 februarie 2024. Cuplul care a fost propus spre eliminare. Anunțul făcut de Dani Oțil
11

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Power Couple România” a fost difuzată marți, 13 februarie 2024, la Antena 1, iar fetele au avut o misiune extrem de dificilă. La finalul serii, Dani Oțil a anunțat care este cuplul propus spre eliminare.  

Fetele, misiune grea la „Power Couple România” – 13 februarie 2024 

În ediția de aseară, 13 februarie 2024, a emisiunii „Power Couple România”, de la Antena 1, concurenții au fost supuși unei probe dificile. Concurentele și-au ghidat partenerii, care s-au aflat la volan – legați la ochi! „Da, iubito, ai dreptate!” a fost numele provocării de aseară, care a dezvăluit dacă partenerii lor au o încredere… de-a dreptul oarbă în ele și le ascultă indicațiile. Perechile au urmat un traseu întortocheat în poligon, plin de obstacole, care a inclus și o parcare laterală făcută cu spatele. Traseul a fost cu atât mai dificil cu cât volanul s-a aflat pe partea dreaptă, conform regulilor malteze.   

Ajunse înapoi la vila din Malta, cuplurile au fost întâmpinate de Dani Oțil, care le-a făcut o vizită pentru a le anunța ce sume au acum în portofel, după ce a avut loc proba, potrivit a1.ro. 

Cel mai bun timp la această poveste și fără noroc, cu foarte puține balize atinse: Emi și Mădă!” a fost primul anunț oficial pe care l-a făcut prezentatorul. 

Cele mai multe stopuri le-am auzit de la Ana. Nu toți suntem șoferi. Am avut doi pacienți care nu au carnet. Jos pălăria pentru fete care au reușit să-i facă să înțeleagă!” a mai ținut Dani să precizeze. 

Proba concurentelor, decisivă pentru cupluri, la Power Couple România – 13 februarie 2024  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Cuplul propus spre eliminare la, „Power Couple România” – 13 februarie 2024 

Dani Oțil a anunțat și care este ultimul cuplu din clasament. Așadar, Cristi și Gabriela Iacob se află acum în pericol de eliminare. „Cei mai mulți bani pierduți sunt pierduți de către Cristi și Gabriela! În momentul ăsta Gabriela și Crisit sunt oficial propuși spre eliminare” a spus prezentatorul înainte de a clarifica clasamentul. 

Cei mai mulți bani în momentul ăsta îi au Tudor și Anamaria – 2160 de euro. Roxana și Cătălin sunt foarte aproape, îi despart 29 de euro. Deci sunteți foarte sus și voi” a mai adăugat Dani. 

Power Couple România, 13 februarie 2024. Cuplul care a fost propus spre eliminare. Anunțul făcut de Dani Oțil (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 11

Mâine este o probă olimpică, atât vă zic. Fizică, psihică și ține mult de felul în care sunteți legați voi, că de aceea e probă de cupluri. Dacă astăzi ne-a interesat ce face ea, acum câteva zile ce face el, cât suportă, cât poate, cât duce, mâine trebuie să fiți timbru și scrisoare”, la mai spus Dani Oțil concurenților.  

Mâine o să tragem ca nebunii și aia e. O să fim în top, bine. Nu, iar bine. Eliminare. Aia e. Să vedem care mă iubește”, a spus Cristi Iacob.  

Sursa Foto: Antena 1, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton