Homepage  / Vedete româneşti

Power Couple România, 12 martie 2024. Cuplul care a fost eliminat înainte de semifinală. „A fost dureros, că eram la doi pași de finală”

Power Couple România, 12 martie 2024. Cuplul care a fost eliminat înainte de semifinală. „A fost dureros, că eram la doi pași de finală”
7

de Roxana Mirea,

Un cuplu a fost eliminat de la Power Couple România, marți, 12 martie 2024, chiar înainte de semifinală. În proba „Mă înec în dragostea ta”, vedetele au fost obligate să își depășească limitele, iar două cupluri au cedat. Dacă un cuplu a fost eliminat, un altul a câștigat suma de 5000 de euro.  

Cine a fost eliminat de la Power Couple România – 12 martie 2024 

Semifinala Power Couple România a început marți, 12 martie 2024, la Antena 1. Înainte, un cuplu a fost eliminat după proba „Mă înec în dragostea ta”. Cuplurile care au abandonat au fost Emi și Mădălina, Daiana și Sorin. Băieții nu au mai rezistat și au abandonat lupta, spre disperarea soțiilor lor.  

Pe de altă parte, Dani Oțil a dezvăluit că bonusul de 5000 de euro a fost câștigat de Anamaria și Tudor Ionescu. Celor doi nu le-a venit să creadă când au aflat. 

„Eu am fost șocată, nu am putut să mă exteriorizez. Gata, pot să plec acasă acum? Eu sunt fericită. Doamne, nu-mi vine să cred! Ăsta era cel mai mare vis al meu, pe cuvânt de onoare”, a spus soția artistului de la Fly Project, potrivit a1.ro. 

M-a surprins atât de tare încât mă uitam în ochii lui să vad dacă nu glumește. Am crezut că plecăm”, a mai completat Tudor Ionescu. 

Nu trebuie să fii matematician să te prinzi că avem două cupluri la finalul clasamentului. Emi și Mădă, Sorin și Daiana. Una din perechi părăsește, din păcate, în seara asta competiția. Amândouă echipele au cerut întreruperea probei din disconfort sau neputință”, a mărturisit Dani Oțil. 

Prezentatorul TV a anunțat că Emi și Mădălina sunt eliminați. Diferența a făcut-o propoziție întreagă pe care Daiana Anghel și Sorin Gonțea au închis-o până să renunțe la probă. Celorlalți concurenți le-a părut foarte rău că Emi și Mădălina au fost eliminați.  

Emi și Madalina au fost eliminati de la Power Couple Romania  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Emi și Mădălina, după ce au fost eliminați de la Power Couple România 

Am fost azi în aceeași situație în care au fost Emi și Mădă, așa că nu pot să mă bucur pe eșecul altcuiva”, a spus Daiana.  

Îmi părea rău pentru Mădă. Mădă a fost tanc. Putere, voință, perseverență, ambiție, tot”, a spus Eliza.  

Chiar dacă ne așteptam, tot a fost dureros, că eram la doi pași de finală. Aș vrea să îi mulțumesc și eu lui Mădă, soției mele, pentru că m-a tras după ea și mi-a oferit poate cele mai frumoase experiențe pe care noi le-am avut în viața noastră”, a spus Emi, după ce el și soția lui au fost eliminați de la Power Couple România.  

Aici am descoperit o altă eu pentru că acasă nu fac tot ce am făcut aici. M-am apropiat de oameni pe care nu-i cunoșteam. În momentul în care am venit, am venit cu ei. Am suferit cu toții. N-am bucurat cu toții. Am încurajat și ne-am încurajat unii pe alții și în special noi, fetele, că noi petreceam cel mai mult timp împreună. Trebuie să mai învăț că Emi nu are aceeași limită ca mine și oricât aș încerca să-l încurajez, astăzi mi-am dat seama că nu am superputerea asta. Îl iubesc pe Emi, așa cum este el, o floricică din puterea cuplului”, a spus Mădălina.  

Prin discursul ei, Mădălina i-a făcut pe toți să plângă.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton