Homepage  / Vedete româneşti

Power Couple România, 11 martie 2024. Daiana Anghel și Sorin Gonțea s-au întors în competiție. „Votul ăsta a născut niște monștri”

Power Couple România, 11 martie 2024. Daiana Anghel și Sorin Gonțea s-au întors în competiție. „Votul ăsta a născut niște monștri”
6

de Roxana Mirea,

Săptămâna finală „Power Couple România” a început, la Antena 1! În ediția de luni, 11 martie 2024, cuplurile rămase în concurs au avut parte de o surpriză atunci când concurenții eliminați și-au făcut apariția în vilă. Dani Oțil a anunțat că un cuplu eliminat primește șansa de a se întoarce în concurs.

Cuplul eliminat care s-a întors la Power Couple România – 11 marti 2024 

În ediția de aseară, 11 martie 2024, a show-ului „Power Couple România”, foștii concurenți au intrat rând pe rând în vilă: CRBL și Elena, Cristi și Gabriela Iacob, Lino Golden și Delia, Roxana Blenche și Cărălin, Daiana Anghel și Sorin Gonțea.  

Cuplurile rămase în concurs au avut de luat o decizie foarte grea. Dani Oțil a dat vestea că o pereche eliminată primește a doua șansă la Marele Premiu. 

Revenirea cuplurilor, la Power Couplee Romania, 11 martie 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Radu Siffredi și Oana Matache, Eliza și Cosmin Natanticu, Tudor și Anamaria Ionescu, Emi și Mădălina au fost nevoiți să aleagă echipa care să revină în concurs.  

Concurenții au votat strategic. S-au gândit să aleagă o echipă care este mai obosită, pentru a nu ava un avantaj față de ei.  

Emi și Mădălina au fost primii care și-au exprimat părerea. Deși își doreau să îi voteze pe Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, pentru întoarcerea în emisiune, cei doi și-au schimbat alegerea, potrivit a1.ro. 

Așa cum am zis și la ultimul vot al casei, că este greșit să dăm pe cineva afară când era cu un pas în finală, votul nostru merge către Daiana și Sorin”, a mărturisit soția lui Emi de la Noaptea Târziu. 

Radu Siffredi și Oana Matache au au votat tot pentru Daiana Anghel și Sorin Gonțea să se întoarcă la Power Couple. „Suntem obosiți, suntem extenuați, suntem pe ultima sută de metri și mi se pare că cei mai apropiați de aceeași stare ca și noi sunt Daiana și Sorin”, a spus Radu.

Ana și Tudor au votat pentru același cuplu. „Noi suntem total de acord cu tot ceea ce au spus Radu și Mădă. Considerăm că Daiana și So s-au luptat, au făcut imposibilul posibil, la fel cum am făcut și noi. Noi ne regăsim cumva în cuplul lor pentru că nu suntem firi sportive. Suntem în bula noastră. Știu că își doresc să meargă mai departe, iar noi considerăm că cel mai corect ar fi ca ei să meargă în finală”, a fost discursul Anamariei Ionescu. 

Așadar, Sorin Gonțea și soția lui, Daiana Anghel, s-au întors în concursul „Power Couple România” la doar o săptămână de când au fost eliminați.  

Discuții aprinse la „Power Couple România” – 11 martie 2024 

Apoi, discuțiile au continuat pentru că cei care au fost eliminați până acum i-au acuzat cuplurile rămase că și-au dorit să se întoarcă în concurs cuplul cel mai slab. „Pune-te în locul nostru, cu bateriile 10 % și apoi o să vedem cum o să te simți în situația asta”, i-a spus Eliza Roxanei.  

De ce, mă? V-a fost frică? Nu există (n.r. fair play). Fair play este să te bați cu cel mai puternic. Păi de ce? Ca să îl bați pe cel mai puternic”, i-a spus și Cristi Iacob lui Radu. 

„Cei mai puternici sunt ăștia patru care au rămas, competitiv vorbind, doar în Power Couple”, i-a spus Radu. 

Se pare că votul ăsta a născut niște monștri, pe care poate îi îngropaseră atunci când au plecat acasă, dar ceva i-a făcut să scoată la suprafață chestiile dureroase poate ale lor”, a spus Emi.  

Am simțit că mă uit la două tabere și nu am înțeles de ce. Nu am prevăzut treaba asta nicio secundă, că vor exista două tabere”, a declarat și Daiana.  

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton