; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

JAMIE DORNAN, LANA PARRILLA, GINNIFER GOODWIN, JOSH DALLAS, ROBERT CARLYLE, JARED GILMORE, JENNIFER MORRISON

DIVA va difuza, de astăzi, serialul “Once Upon a Time”

05 March 2014

JAMIE DORNAN, LANA PARRILLA, GINNIFER GOODWIN, JOSH DALLAS, ROBERT CARLYLE, JARED GILMORE, JENNIFER MORRISONSerialul “A fost odată ca niciodată”, cu Jennifer Morrison în rol principal, va avea premiera miercuri, 5 martie, la ora 21.00, la Diva Universal.

Scenariștii serialelor “Lost” și “Tron: Legacy”, Edward Kitsis și Adam Horowitz, ne invită în orășelul fictiv Storybrooke, din ținutul Maine. Aici, fantezia întâlnește realitatea: locuitorii acestui oraș sunt, de fapt, personaje din basme, transpuse în lumea reală.

Locuitorii din Storybrooke sunt personaje de basm, precum Albă ca Zăpada, Făt-Frumos, Căpitanul Hook, Cenușăreasa, Scufița Roșie, Zâna Cea Rea și multe altele, care trăiesc, însă, în orășelul din lumea reală, dar nu îşi aduc aminte cine sunt, din cauza unui blestem.

Emma Swan (Jennifer Morrison, care joacă rolul Dr. Allison Cameron din serialul “Dr. House”) și fiul ei în vârstă de 10 ani, Henry (Jared S. Gilmore, interpretul lui Robert Draper din “Mad Men”) descoperă că Storybrooke reprezintă, de fapt, rămășițele unei lumi paralele blestemată de diabolica Regina (Lana Parrilla).

Personajele din această lume, printre care se află și părinții Emmei – Albă ca Zăpada (Ginnifer Goodwin, din filmele Walk the Line, Something Borrowed, He’s Just Not That Into You sau serialul Big Love) și Făt-Frumos (Josh Dallas, din Thor) – nu-și amintesc cine sunt. Emma nu ştie asta, dar ea este fiica Albei ca Zăpada şi a lui Făt-Frumos, care au salvat-o din ţinutul de poveste şi au trimis-o pe Pământ când era bebeluş, pentru a scăpa de blestem.

Abandonată de mică, viaţa Emmei nu a fost deloc una magică. Iar când băiatul ei de 10 ani, Henry, pe care l-a dat spre adopţie cu ani în urmă, îi apare în prag cu o carte de poveşti, spunându-i că ea e copilul unor personaje de basm prinse în orăşelul Storybrooke, Emma crede că puştiul e nebun. Dar, curioasă din fire, îl aduce înapoi în oraşul cu pricina şi descoperă că Storybrooke ascunde multe secrete.

Obsedată de control, Regina a devenit primarul localităţii şi l-a adoptat pe Henry. Odată cu trecerea timpului, Emma începe să vadă dincolo de vrăjile acesteia, să creadă că poveştile sunt reale şi să spargă blestemul. Apoi, realitatea şi povestea se contopesc, iar personajele de basm se trezesc din amnezie, amintindu-şi adevăratele lor identităţi. Dar, din nefericire, nu ajung înapoi în tărâmul poveştilor. Şi, pentru a înrăutăţi situaţia, Rumplestiltskin (cunoscutul actor Robert Carlyle, din Full Monty) decide să preia puterea de la Regina, aducând magia în oraş. Dar cum trăim în lumea reală, magia are tendinţa de a avea consecinţe inimaginabile…

În distribuția serialului mai apare – în rolul Șerifului Graham – și actorul Jamie Dornan, care tocmai a terminat de filmat pentru “Fifty Shades of Grey”, în care joacă rolul principal, cel al lui Christian Grey.

Primul sezon al serialului ce urmează să fie difuzat săptămânal de Diva Universal este format din 22 de episoade. Aventurile continuă în sezoanele doi şi trei, iar serialul are şi un spin-off (“Once Upon A Time In Wonderland”, lansat în octombrie 2013).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare