; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Poveştile concurenţilor “Dansez pentru tine 10”

04 October 2010

Cu unsprezece zile înainte de debutul celui de-al zecelea sezon „Dansez pentru tine' vedetele sunt în priză cu antrenamentele. Repetiţiile au început deja, perechile se tatonează, coregrafii testează limitele elevilor lor, sălile de dans deja vibrează de muzică şi de paşi de cabaret.

.

Iată, mai jos, care sunt cazurile pentru care vor lupta Paula Seling, Adela Popescu, Nicola, Doiniţa Oancea, Răzvan Fodor, Bogdan Vlădău, Jorge şi Octavian Strunilă

.

Adela Popescu, actriţa din Iubire şi onoare', va dansa alături de Lică Alexandru (20 de ani, Timişoara) pentru ca cei doi fraţi ai lui să aibă un viitor bun, iar mama sa care s-a sacrificat o viaţă pentru ei sa aibă o viaţă liniştită şi sufletul împăcat că toţi copiii ei sunt bine. Mama lui Alex a avut o viaţă presărată numai cu lipsuri şi mutări dintr-o locuinţă în alta, fără a avea vreodată un camin al ei. Alex a ajuns la Facultatea de Arte, secţia – grafică şi design, la Timişoara, iar mama şi fraţii săi l-au urmat de la Piteşti pentru a fi împreună. Visul mamei este ca şi ceilalţi doi fraţi ai lui Alex, Daniel, de 7 ani şi Radu, de 18 ani, să fie bine. Dansul a fost refugiul lui şi visul său a fost să ajungă în lumina rampei.

.

.

Paula Seling a intrat în competiţia Dansez pentru tine' ca să fie alături de Tudor Moldoveanu (18 ani, Bucureşti) în visul lui de a-i mulţumi mamei sale pentru toate sacrificiile făcute pentru el şi a-i împlini dorinţa de o viaţa de a avea o locuinţă doar a lor pe care nu au avut-o niciodată. Tudor a fost crescut doar de mama sa de la vârsta de 4 ani. Dupa divorţul părinţilor, rămaşi practic pe drumuri', mama lui Tudor nu s-a dat bătută şi a hotărât să înceapă o viaţă nouă. Astfel, a început cursurile Facultăţii de Actorie din Bucureşti şi a devenit actriţă. Deşi toată viaţa lor au fost nevoiţi să se mute din casă în casă, mama lui Tudor nu a renunţat nicio clipă la visul ei, acela de a-şi vedea băiatul balerin. Tudor vrea să-i răsplătească mamei toate sacrificiile şi la rândul lui să-i îndeplinească şi el visul de a avea un camin.

.

.

Nicola a răspuns pozitiv provocării „Dansez pentru tine' pentru a-l susţine pe partenerul sau, Ştefan Giurea (35 de ani, Brăila) să treacă peste drama pe care o trăieşte şi să-şi ajute băiatul grav bolnav. Ştefan a avut o copilărie plină de suferinţe, el provenind dintr-o familie cu un tată abuziv şi alcoolic. Şi-a întemeiat propria familie alături de Graţiela, şi-a propus să fie un tătă bun, iar naşterea lui Gabriel Alexandru, a fost cea mai fericită zi din viaţa lui. La scurt timp a apărut şi cel de-al doilea copil al familiei, Jasmine Cristina, din nou o zi fericită din viaţa lui. Dar la scurtă vreme a aflat că fiul său este diagnosticat cu distrofie musculara progresivă Duchenne. Băiatul este condamnat la o viaţă într-un cărucior cu rotile. Ştefan doreşte să lupte prin dans pentru ca fiul său să aibă o viaţă cât mai uşoară, un scaun cu rotile performant şi condiţii adecvate situaţiei lui.

.

Doiniţa Oancea, actriţa care joacă rolul Minodorei în serialul „Moştenirea', îi este alături partenerului sau Claudiu Petrişor Apostu (21 de ani, Braşov) care doreşte să-şi ajute familia numeroasă pe care o are. Tatăl lui Claudiu provine dintr-o familie numeroasă, cu 13 fraţi, dintr-un sat din judeţul Iaşi, el fiind cel mai mare dintre ei. Pentru că întodeauna şi-a dorit mai mult de la viaţă, a plecat să muncească departe de familie, tocmai în Buşteni. Însă visul lui a fost să-şi aducă fraţii aproape de el, să fie împreună. S-a zbatut să le găsească locuri de muncă şi un acoperiş deasupra capului. Visul tatălui este ca fraţii săi să aibă o viaţă mai bună. Claudiu îşi doreşte ca prin dans să ducă până la capăt acest vis al tatălui cât şi visurile lui, să-i demonstreze că şi el este un învingător.

.


Răzvan Fodor, actorul din serialul „Iubire şi onoare' de la Acasă, a intrat în concursul „Dansez pentru tine' pentru a lupta alături de Lena Rădulescu (29 de ani, Constanţa) pentru sănătatea mamei ei bolnave care ar putea merge din nou, dar şi pentru memoria soţului său decedat care şi-ar fi dorit să o vadă în aceasta emisiune. Lena provine dintr-o familie de balerini. Ea a facut balet până la 18 ani, tatăl ei, fost balerin, e profesor de balet în Italia, fratele sau, plecat în SUA de 10 ani, este balerin, iar mama ei a fost balerina şi profesoară de balet la Opera Română din Bucureşti. Mama Lenei a crescut doi copii singură şi din cauza vieţii dificile, starea ei de sănătate s-a degradat şi în prezent are multe afecţiuni care au adus-o la pat. Se deplasează foarte greu, mai mult cu ajutorul unui cărucior cu rotile. Lena întotdeauna şi-a dorit să lupte pentru mama ei şi visul său devenise un ţel comun şi pentru iubitul ei, care, însă, a fost unul dintre cei 12 militari care şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic de la Aerodromul Tuzla, Liviu o susţinea pe Lena şi chiar i-a mărturisit înainte cu câteva zile de acest tragic accident că ar fi tare mândru de ea dacă ar ajunge la Dansez pentru tine'.

.

Fotomodelul Bogdan Vlădău face pereche în competiţia „Dansez pentru tine' cu Ana Maria Iordan (19 ani, Bucureşti) care visează să-l poata ajuta pe tatăl ei vitreg grav bolnav care s-a sacrificat întotdeauna pentru ca ea să aibă o viaţă bună. Povestea Anei-Maria a început la vârsta de 9 luni când a fost părăsită de tatăl biologic, dar a întâlnit un tată adevărat. Tatăl ei vitreg este cel care i-a fost mereu aproape chiar şi în cele mai grele momente din viaţa ei. A tratat-o mereu ca pe propriul copil. Atunci când Ana-Maria a fost diagnosticată cu o tumoare la picior şi era în pericol să îl piardă, tatăl vitreg a sacrificat totul pentru ea. A renunţat la visurile lui, era în stare să-şi vândă şi casa pentru ca Ana- Maria să fie bine. Ana-Maria îşi doreşte ca tatăl ei să fie mândru de ea, să fie sprijinul lui, să-l ajute să depăşească problemele de sănătate şi să-i ofere o viaţă mai bună, pentru că merită din plin.

.

Actorul Octavian Strunilă care joacă rolul lui Stiven în serialul „Moştenirea' luptă în ringul de dans alături de Ella Dumitru (17 ani, din Hunedoara) pentru a-şi aduce odată pentru totdeauna familia la lumină, să-şi ajute mama, tatăl adoptiv şi bunica să uite viaţa de coşmar pe care au avut-o. Mama Ellei, Simona, a fost înjunghiată de tatăl Ellei pentru că acesta nu a suportat să se despartă de el şi a hotărât sa o omoare. Femeia a scăpat cu viaţă, dar a rămas paralizată de la mijloc în jos şi este imobilizată într-un scaun cu rotile pentru totdeauna. La un an după aceasta întâmplare oribilă, în viaţa lor a apărut o salvare: Sorin, tatăl adoptiv al Ellei. Sorin şi-a salvat de la moarte soacra şi soţia când bunicul Ellei a sărit cu un topor să le omoare pe cele două iar Sorin l-a imobilizat. În altercaţie Sorin a fost ars de bătran pe picioare cu acid de baterie şi acum se află la spital, la secţia chirurgie plastică. Bunica Ellei e în spital, în Hunedoara, cu capul spart şi ambele maini in ghips. Ella a rămas cu mama, să o îngrijească şi îşi doreşte să lupte pentru mama, tatăl adoptiv şi bunica ei prin ceea ce ştie ea mai bine, prin dans.

.

Cântăreţul Jorge, care joaca rolul lui Romeo în musicalul „Romeo şi Julieta' de la Teatrul Naţional de Operetă, face pereche ăn ringul visurilor cu Liliana Mitu (23 de ani, Constanţa) care îli doreşte să-şi ajute familia să aibă o viaţă mai bună, chiar dacă ea de multe ori s-a simţit părăsită de toţi. Liliana a dus o viaţă plină de greutăţi pe care le-a depăşit mai mult singură. La o vârsta destul de fragedă, Liliana a fost abuzată sexual de vărul ei. Nici acasă nu era mai bine, pentru că tatăl ei era foarte agresiv. Din cauza tatălui au pierdut şi casa în care locuiau şi au fost nevoiţi să se mute la bunici. Părinţii Lilianei au luat calea străinătăţii, dar fiecare cu drumul lui. Mai târziu a plecat şi fratele ei, astfel că Liliana a ramas singură la bunicii ei. A avut grijă de bunici şi a făcut şi o facultate pe care a terminat-o cu notă maximă. De curând bunicii au dat-o afară din casa lor în urma unor neînţelegeri cu mama ei. Liliana îşi doreşte să danseze pentru familia ei, să le ofere o viaţă mai bună.

.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare