; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Penny Dreadful

Cine sunt noile personaje din „Penny Dreadful” / „Poveşti de groază”

03 September 2015

La numai câteva săptămâni după finalul sezonului al doilea din „Poveşti de groază' / „Penny Dreadful', canalul american Showtime a anunțat că încep filmările pentru următorul sezon (care va avea nouă episoade), a cărui premieră este așteptată în 2016 de cealaltă parte a Atlanticului.

Penny Dreadful

Și tot cu această ocazie au anunțat și personaje noi!

Dr. Jekyll & Mr. Hyde

Shazad Latif

Serialul continuă să adune personaje din literatura horror. După Dorian Gray sau Dr. Frankestein, în următorul an ne vom întâlni cu celebrul Dr. Jekyll, inspirat de romanul lui Robert Louis Stevenson. Nu se știe cum se va integra în poveste și nici dacă se va transforma în Mr. Hyde, deocamdată se știe că va apărea ca un om de știință misterios. Va fi interpretat de actorul Shazad Latif.

Un ucigaș din „Dexter' în distribuție

Christian Camargo

Actorul Christian Camargo este cunoscut datorită faptului că a interpretat primul ucigaș din serialul „Dexter'. El se alătură distribuției „Penny Dreadful' pentru a interpreta, în sezonul 3, un anume Dr. Alexander Sweet, un zoolog care va dezvolta o curioasă relație de prietenie cu Vanessa (Eva Green).

Patti LuPone revine în alt rol

Patti LuPone

Vedeta de pe Broadway, Patti LuPone, care a fost în sezonul 2 în pielea vrăjitoarei Joan Clayton, va avea un rol cu totul diferit anul viitor. Va fi Dr. Seward, o terapeută americană care o va trata pe Vanessa.

Un asistent misterios

Sam Barnett

Odată cu personajul interpretat de Patti LuPone, îl vom întâlni și pe asistentul acesteia, care va fi jucat de Sam Barnett (pe care l-am văzut în „Jupiter Ascending').

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare