; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Allison Mack

Povestea sectei sexuale în care a fost implicată actrița din „Smalville”, Allison Mack, va deveni lungmetraj

04 July 2019

Scandalul sectei sexuale, pentru care actrița Allison Mack (36 de ani) își așteaptă sentința în septembrie, va face obiectul unul film de televiziune pentru canalul Lifetime.

Din 2017, au început să apară detalii despre controversatul grup NXIVM, din a cărei conducere făcea parte și Allison Mack, o sectă care deținea aproape o sută de femei pe post de sclave sexuale ale liderului Keith Raniere. Pe 20 aprilie 2018, actrița a fost arestată de FBI pentru trafic de carne vie și complot pentru trafic de carne vie, iar câteva zile mai târziu, a fost eliberată pentru o cauțiune de 5 milioane de dolari. În aprilie 2019, Allison Mack a pledat vinovat. „Am crezut că Keith Raniere voia să ajute oamenii. Am greșit', a spus actrița, preluată de NBC New York. Sentința finală este așteptată în septembrie, iar Allison Mack ar putea petrece următorii 20 de ani în închisoare.

Acum, toată afacerea ar putea ajunge pe micile ecrane, după cum a aflat TVLine. Cu titlul „NXIVM Cult: A Mothers Nightmare', lungmetrajul se va concentra pe povestea adevărată a actriței Catherine Oxenberg și a luptei sale pentru a-și salva fiica din secta NXIVM. Andrea Roth („Rescue Me') o va interpreta pe Catherine Oxenberg, în timp ce Peter Facinelli („S.W.A.T.', „Supergirl') și Sara Fletcher („Mom Tested') vor fi Keith Raniere, liderul sectei, respectiv Allison Mack, actrița din „Smallville' care i-a fost alături.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare