; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Povestea iubirii dintre Gheorghe şi Gabi Dinică, la… “Doamne de poveste”

24 February 2013

Duminică, pe 24 februarie, de la 16:30, Olivia Steer şi invitaţii ei, Carmen Tănase, Virginia Rogin, Florina Cercel, Monica Pop şi Vladimir Găitan, reconstituie prin mărturii inestimabile făcute pentru emisiunea Doamne de poveste', la Acasă, frumoasa poveste de iubire dintre marele actor Gheorghe Dinică şi soţia sa, Gabi Dinică.

O preţuia foarte mult pe dna Gabi, este femeia pe care a ales-o după o viaţă. Dl. Dinică s-a căsătorit târziu, probabil că multe femei celebre, frumoase şi destepte or fi roit în jurul dumnealui pentru că era sclipitor. El s-a oprit la dna Dinică. De ce? E limpede de ce! O iubea foarte mult, o respecta fără să fie, cum să spun, exagerat, drăgăstos, fără… se simţea lucrul ăsta. Dna Dinică avea şi o grijă fantastică faţă de dânsul', povesteşte Carmen Tănase.

Carmen Tănase, Virginia Rogin, Florina Cercel, Monica Pop şi Vladimir Găitan, pe care i-a legat o prietenie extraordinară de Gheorghe şi Gabi Dinica, fac dezvăluiri în exclusivitate la Doamne de poveste' despre povestea unei mari iubiri şi a unei prietenii cum rar există. Tot ei le povestesc telespectatorilor amintiri de neuitat de pe platourile de filmare, de pe scena teatrului sau din vacanţe.

carmen-tanase

Picture 1 of 8

“Eu cred că oamenii ăştia mari, că mai sunt câţiva printre noi, din ce în ce mai puţini din păcate, sunt nişte oameni care merită foarte multă atenţie în timpul vieţii. Sigur că după ce nu mai sunt îţi pare rău, dar îţi pare rău şi că nu le-ai dat atenţia pe care ar fi meritat-o în timpul vieţii”, spune Carmen Tănase.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare