; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristina Batlan, Musette   Imperiul Leilor (5)

Povestea dramatică a Cristinei Bâtlan, jurata de la „Imperiul Leilor”. Fiul ei avea șanse minime de supraviețuire

06 April 2021

O prezență zâmbitoare, femeia care luminează platourile de filmare ale emisiunii „Imperiul Leilor', de la Pro TV, are o poveste de viață remarcantă cu trăiri de neimaginat.

Fondatoarea brandului de încălţăminte Musette și soțul ei, Roberto, au trecut printr-o adevărată dramă în urmă cu câțiva ani. Cristina Bâtlan a născut prematur un băiețel. Femeia de afaceri și-a adus fiul pe lume la cinci luni, moment în care cântărea doar 815 grame, iar medicii nu i-au dat șanse mari de supraviețuire micuțului.

Pe lângă nașterea prematură, băiețelul care a primit numele Adi, avea nevoie și de o intervenție chirurgicală la ochi. Cristina Bâtlan a făcut imposibilul să devină posibil şi i-a salvat viaţa fiului ei.

„L-am operat la ochi la minus trei săptămâni. Adică înainte de termenul la care trebuia să se nască. Înainte de operație am contactat peste 90 de doctori. Din păcate cei mai buni doctori fie nu erau în România, fie nu aveau aparatura necesară. Pana la urmă, am găsit un medic în România, care l-a operat și a făcut o treabă extraordinară ', a povestit femeia de afaceri în urmă cu câțiva ani pentru emisiunea „Poveștiri adevărate', de la Acasă TV.

Cristina a dezvăluit că toate aceste dificultăți a apropiat și mai mult familia și i-a demonstrat că pot trece împreună peste orice, dacă sunt uniți.

„Acum, Adi este perfect. A recuperat tot! Este perfect din punct și din punct de vedere locomotor și din punct de vedere cerebral', a adăugat Cristina Bâtlan.

Cristina Bâtlan şi soțul ei au renunțat la studiile universitare pe care le urmau în cadrul facultății de drept pentru a începe o afacere cu țesături.Acum cei doi dețin fabrica de pantofi Musette, un bran care a devenit recunoscut și peste hotare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare