; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Unde a fost Edith Gonzalez în prima vacanţă din 2018 (6)

Povestea de dragoste dintre Edith Gonzalez și bărbatul care i-a fost alături până în ultima clipă. Prima soție a lui Lorenzo Lazo a murit tot de cancer

14 June 2019

Edith Gonzales a murit joi, la vârsta de 54 de ani, din cauza cancerului ovarian, o afecțiune pe care o descoperise în 2016. Până în ultimele ei ceasuri, actriței i-a fost alături soțul ei, Lorenzo Lazo. 

Actorul Mauricio Islas, prezent ieri la priveghiul prietenei și colegei sale Edith, declara că Lorenzo a stat la căpătâiul acesteia până în ultima clipă. Actrița intrase în moarte cerebrală, iar familia a decis să o deconecteze de la aparate la 10.49 în dimineața de 13 iunie. 

 

Edith Gonzalez era căsătorită cu omul de afaceri Lorenzo Lazo de opt ani. Înainte să fie cu celebra actriță cunoscută din telenovela „Inimă Sălbatică', afaceristul a trecut printr-o dramă similară.

„A fost foarte puternic. Prima lui soție a murit de cancer. Este un om cu principii de viață foarte bine stabilite. Este extrem de deștept. Este un bărbat în adevăratul sens al cuvântului', spunea, pentru hola.mx, Edith Gonzales despre partenerul ei de viață imediat după ce a fost diagnosticată cu cancer. 

Cei doi s-au cunoscut într-un restaurant din Ciudad de Mexico în anul 2003. la acea vreme, Edith Gonzalez forma un cuplu cu Santiago Creel, în timp ce el era căsătorit cu Concha de la Mora. În anul 2009, Concha de la Mora a murit de cancer, moment în care Edith l-a susținut pe Lorenzo, dat fiind că între cei doi se legase o prietenie foarte strânsă.

Ulterior, prietenia s-a transformat în dragoste și cei doi au anunțat că se căsătoresc în 2010. Au format unul dintre cele mai frumoase și mai unite cupluri. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare