; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Poveste cu final neasteptat

12 June 2006

Razvratirile unor jurnalisti de valoare de la Realitatea TV au fost sanctionate strict si imediat de catre sefii postului: Razvan Dumitrescu a fost concediat, iar Robert Turcescu aproape ca si-a cerut scuze pentru declaratiile legat de “canibalizarea” talk-show-urilor la televiziunea pentru care lucreaza.
Colaborarea lui Razvan Dumitrescu cu Realitatea TV s-a incheiat mai devreme decat s-ar fi asteptat cineva, din motive care, cel putin la primul nivel, au la baza o neintelegere. Unele declaratii publice ale lui Razvan au deranjat conducerea postului de stiri al lui Sorin Ovidiu Vantu, prin sugerarea faptului ca a existat o ingerinta a patronului in politica editoriala a postului. Masura luata le-a parut multora exagerata, cel incriminat declarand ca regreta felul in care s-a luat si baza acesteia: un interviu publicat in cotidianul “Evenimentul zilei”.
Punctul de vedere al Realitatii TV a fost clar si a razbatut la opinia publica prin intermediul unui comunicat categoric: “Realitatea TV a incetat relatia contractuala cu Razvan Dumitrescu. Managementul editorial (…) considera ca recentele declaratii de presa ale jurnalistului incalca principiile si prevederile codului etic al organizatiei si, in egala masura, pe cele ale contractului dintre Razvan Dumitrescu si Realitatea TV.”

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare