; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Poteca de aur

23 August 2004

O înotatoare de 22 de ani a adus Romaniei primul titlu olimpic la Jocurile de la Atena. Istoria finalei de 200 de metri liber, cîstigata de Camelia Potec, asa cum nu ati vazut-o la televizor, în cele ce urmeaza.
Marti, 17 august. La Centrul Acvatic din Atena, cele 8 finaliste se pregatesc de cursa de 200 de metri liber. Poloneza Paulina Barzycka, ocupanta culoarului 2, se apropie de Camelia Potec si îi susura în ureche: “Fata, stii la ce solar s-a bronzat Franziska van Almsick?”. Romanca o scruteaza timp de o secunda pe germana care detine recordul mondial al probei si se decide sa nu raspunda provocarii lansate de poloneza.
Dupa un minut, 58 de secunde si trei sutimi, Camelia Potec devine noua campioana olimpica a probei. Dupa finala. Andreea Esca îi telefoneaza proaspetei campioane olimpice. Aceasta se intereseaza cînd revine Teo “pe sticla”. Suna si Andreea Raicu. Camelia sare în sus de bucurie, aflînd ca emisiunea “Vino mama sa ma vezi”, în care a fost invitata vedeta de la Prima TV, înca nu a fost difuzata.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare