Homepage  / Televiziune

Posturile Pro TV intră pe Megogo. Ce canale pot fi urmărite acum pe platforma de streaming

Posturile Pro TV intră pe Megogo. Ce canale pot fi urmărite acum pe platforma de streaming

de Redactia Tvmania,

Serviciul de streaming Megogo, lansat în martie în România, a anunțat adăugarea în oferta sa a cinci noi televiziuni. Pe lângă lista must carry şi posturile HBO, pe Megogo pot fi urmărite de acum și canalele Pro TV.

Megogo a semnat un contract de parteneriat cu grupul Pro TV, care deţine Pro TV, Acasă , Acasă Gold, Pro Arena şi Pro Cinema. Toate acestea vor fi incluse în abonamentul principal oferit de platforma de streaming, şi anume Optim TV, care costă 14,99 de lei, se arată într-un comunicat trimis de companie.

„Suntem încântați să anunțăm adăugarea renumitului PRO TV la serviciul de streaming MEGOGO. Această colaborare marchează un pas important în angajamentul nostru de a oferi publicului un conținut divers și de înaltă calitate. Programul bogat și emisiunile populare ale PRO TV vor îmbunătăți, fără îndoială, platforma noastră, oferind mai multă valoare și divertisment clienților noștri. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm să ne extindem numărul de televiziuni și să le oferim abonaților cele mai bune pachete TV online din țară”, a declarat Constantin Pandele, responsabil pentru dezvoltarea serviciului în România.

Serviciul media MEGOGO a fost lansat în România anul acesta, la începutul lunii martie, cu pachetul de abonament Optim TV, la preţul de 14,99 lei, oferind peste 120 de canale TV populare, dar şi o opţiune de televiziune gratuită. Recent, serviciul a adăugat un nou abonament, HBO MAXPAK, care costă 19,99 lei, cu cele cinci canale TV liniare ale studioului: HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax şi Cinemax 2.

Printre beneficiile secţiunii TV a platformei MEGOGO se numără funcţiile interactive, inclusiv posibilitatea de a înregistra emisiuni. Abonamentul de bază Optim TV include, de asemenea, sute de ore de filme și seriale, într-un pachet SVOD.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton