; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

TNT_LOGOS_MAIN_RGB

Postul TNT se va lansa în luna octombrie în România | Ce producții vor fi difuzate

24 June 2015

TNT se va lansa în România anul acesta, în luna octombrie, înlocuind postul TCM. Canalul TNT va emite în format HD şi va oferi un mix de filme şi premiere pe piaţa locală.

TNT_LOGOS_MAIN_RGB

Ca o evoluție a brandului TCM, care oferă în prezent de la filme de Hollywood până la filme clasice contemporane, TNT se va adresa atât cinefililor, cât şi pasionaţilor de seriale. Postul de televiziune va oferi nu numai o selecţie de filme de succes create de compania soră, Warner Bros., şi de alte studiouri de la Hollywood, dar şi seriale în premieră absolută, marca TNT, toate în format HD.

“Ca parte a introducerii cu succes la nivel global a TNT, suntem foarte bucuroşi să aducem acest brand şi în România. Am încredere că programul nostru unic va fi în continuare pe placul fanilor actuali ai TCM, reuşind în acelaşi timp să aducă un public nou, datorită conţinutului proaspăt şi surprinzător al TNT, conținut original care, în timp, va avea premiere foarte apropiate ca dată de cele din Statele Unite.”, a spus Hannes Heyelmann, Senior Vice Preşedinte și Managing Director pentru Europa Centrală și de Est, Turner Broadcasting System.

Seara, în prime-time, vor fi difuzate filme de calitate de luni până sâmbătă, în timp ce duminica, telespectatorii vor putea urmări o premieră TNT. Primul film ce va fi lansat în slotul de duminică va fi „The Last Ship', film produs de Michael Bay și avându-l în distribuţie pe Eric Dane (foto) din „Anatomia lui Grey'.

eric-dane-the-last-ship-capt-chandler

TNT va programa mai multe producţii originale, printre care „Proof', „Public Morals' şi „Agent X'.

Gama de filme cu care TNT va porni include trilogia „Înapoi în viitor' şi „Jason Bourne', precum şi filme ca „Hannibal', „Dimineaţa morţii', „Virgin la 40 de ani', „8 Mile', „Strania poveste a lui Benjamin Button' şi „Marele Lebowski'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare