; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iubire fara varsta

FOTO: Postul TLC a pregătit emisiuni noi pentru luna februarie

03 February 2015

TLC, canalul internaţional de divertisment și lifestyle pentru femei din portofoliul Discovery Networks, sărbătoreşte în februarie “luna iubirii”, oferindu-le cuplurilor povești adevărate despre cele mai surprinzătoare manifestări ale dragostei.

Iată premierele pe care le poți urmări pe TLC în luna februarie:

Iubire fara varsta

  • Iubire fără vârstă – începând din 1 februarie, de la ora 21:00

Șase cupluri britanice, în care partenerii fac parte din generații diferite, au decis să demonstreze că diferențele mari de vârstă nu reprezintă o barieră în calea iubirii lor. Facem cunoștință cu Edna, 78 de ani, și Simon, 39 de ani, care s-au întâlnit datorită pasiunii lor pentru muzica de orgă. Cum între cei doi există o diferență de vârstă de 39 de ani, iar Edna se poate deplasa acum doar cu ajutorul unui cadru de sprijin, cum reușește acest cuplu să mai păstreze vie 'scânteia' relației, în dormitor?

33432_ep201_013.jpg

  • 90 de zile până la nuntă (sezonul 2) – începând din 3 februarie, de la ora 22:00

Revenim pentru al doilea sezon în lumea întâlnirilor și a căsătoriilor la nivel internațional. Folosind o viză cu totul specială, pentru logodnici, șase persoane din străinătate vin în SUA ca să trăiască pentru prima dată cu partenerii lor de aici și au două opțiuni: în doar 90 de zile, înainte de expirarea vizei, trebuie să se căsătorească sau să se întoarcă în țara lor de origine. Facem cunoștință cu Brett și Daya, care s-au cunoscut online, când Brett căuta o filipineză cu valori de familie solide. Chelsea și Yamir și-au început legătura datorită unui concert dat de Myla Vox, trupa lui din Nicaragua. Toate cuplurile trebuie să treacă peste bariera de limbă, șocul cultural și scepticismul familiei și al prietenilor, știind că timpul nu îi iartă și că au la dispoziție numai 90 de zile din clipa în care sosesc în SUA.

 

  • Cum am ajuns la urgenţă (episoade noi din sezonul 1) – începând din 12 februarie, de la ora 21:00

Ne întoarcem în secția de urgențe și reconstituim noi povești adevărate despre partide de sex încheiate anapoda, după cum relatează chiar cuplurile implicate și medicii care le-au tratat. Doi îndrăzneți, Dennis și Ashley, au plănuit o escapadă în supermarket: Ashley cutreiera printre rafturi în timp ce Dennis, partenerul ei, aflat în cu totul alt loc din magazin, activa printr-o telecomandă jucăria sexuală ascunsă în lenjeria ei intimă. Dar lucrurile au depășit nivelul de simplă distracție după ce Ashley, amețită de această experiență, a alunecat și s-a lovit la cap, apoi a ajuns în spital. Într-un alt caz, Michael și Josi, pasionați de dulciuri, ajung la urgență după ce Michael topește un ursuleț de jeleu de 2 kg și îl lasă să picure pe Josi în timp ce făceau sex, provocându-i arsuri de gradul trei. În aceeași emisiune, aflăm cum un tânăr virgin de 180 kg și-a proiectat efectiv iubita printr-un perete în entuziasmul său amoros. Iar lista momentelor intime încheiate ciudat nu se oprește aici.

In Vitro Parents

  • In vitro: În așteptarea unui copil – începând din 20 februarie, de la ora 21:00

Acest documentar de observație, nou și incitant explorează subiectul uneori controversat al fertilizării in vitro. În fiecare episod urmărim povestea emoționantă a şase cupluri, care se află în diferite stadii ale acestei proceduri medicale, recurgând astfel la ultima lor șansă de a mai avea un copil. Publicul ajunge să cunoască fiecare cuplu, aflând detalii despre încercările lor anterioare de a concepe un copil, motivele nereușitei și procesul lung și complicat prin care au fost nevoiți să treacă pentru a-și împlini visul. În ultimele trei episoade ale seriei, vom vizita din nou aceleași cupluri după un interval de 9 luni, pentru a vedea ce s-a întâmplat în fiecare caz.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare