; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Razbunare pe tocuri 2

Postul Timeless Drama Channel va difuza în această vară serialul turcesc „Răzbunare pe tocuri”. Când are loc premiera

12 June 2020

Vara începe pe Timeless Drama Channel (TDC România) cu un nou serial turcesc lăudat: „Răzbunare pe tocuri' („Stiletto Vendetta'). Seria a câștigat Turkey Youth Awards pentru cel mai bun scenariu, premiul pentru cel mai bun serial TV și ITU Social Media Awards în 2018 și a fost nominalizat și la Seoul International Drama Awards. 

Producția regizată de Ali Bilgin și Deniz Yorulmazer împletește drama cu acțiunea și misterul. Din distribuție fac parte actorii Tulin Ozen, Yildiray Sahinler, Gokce Bahadir, Bade Iscil, Mert Firat, Aslihan Gurbuz și Ferit Aktug.

'După repetițiile cu actorii, am avut conversații lungi despre personajele pe care le interpretau. Fiecare personaj este diferit, așa că trebuia să le aducem într-o armonie pentru a avea credibilitate. Nu a fost ușor, dar eu cred că am reușit', spune regizorul Ali Bilgin. 

Filmul prezintă poveștile a patru femei cu personalități diferite și cu probleme personale complexe. Merve Aksak, Pelin Tarhan, Arzu Kara și Oya Toksoz sunt prietene din copilărie, însă Oya se rupe de prietenele ei din cauza unor evenimente nefericite. Peste ani, ea decide să reia legătura cu celelalte femei și împreună ajung să treacă prin întâmplări foarte riscante. Serialul are două sezoane, primul cu 32 de episoade, cel de-al doilea cu 13. 

'Ce m-a atras cel mai mult la acest proiect a fost faptul că este un gen care nu a mai fost încercat până acum în Turcia și faptul că era pentru prima oară în carieră și pentru mine. Proiectul mi-a fost prezentat de Ay Yapım într-o perioadă în care nu-mi mai doream să lucrez cu poveștile clasice. Scenariul m-a atras pentru că avea și umor și suspans și dramă. Oportunitatea de a lucra cu actori buni și personajele foarte profunde m-au atras la rândul lor. Am fost foarte entuziasmat pentru că era un proiect cu un potențial foarte mare căruia orice regizor îi putea da diferite interpretări', povestește regizorul Ali Bilgin. 

Serialul a cucerit o lume întreagă pentru că spune o poveste universală – aceea legată de natura relațiilor dintre femei.

'Cheia acestui proiect a fost să creăm patru personaje cât mai diferite. Felul în care jucau și stilul de viață nu erau chiar așa de diferite, dar era foarte important să alegem corect costumele și să le prezentăm alegerile adecvat. Pot spune că am lucrat cu 4 tipologii diferite de actrițe. La început a părut riscant, dar este o mare bucurie să vezi că ai luat deciziile corecte. Contribuția actorilor la aceste proiect a fost una considerabilă, și pentru serial în sine, dar și pentru scenariști', mai spune Bilgin. 

Așadar, din 15 iunie la Timeless Drama Channel începe Răzbunare pe tocuri' ('Stiletto Vendetta'). Noi episoade vor fi difuzate zilnic de la ora 20:50 pe canalul TDC România. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare