; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Prima tv

Postul Prima TV are un nou proprietar și va trece la emisia HD

09 September 2020

CNA a aprobat, pe 8 septembrie, preluarea postului Prima TV de către Clever Business Transilvania, o companie românească deținută de Adrian Tomșa, cel care este acționarul majoritar al Clever Media Network, companie care are televiziunea Look Plus, canalele sportive Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K și televiziunile tematice Agro TV, Profit.ro.

 

Începând din 8 septembrie,  Clever Business Transilvania deține televiziunea generalistă Prima TV și își propune să completeze oferta actuală de pe piața de televiziune cu conținut relevant și de calitate. Astfel, grupul Clever își consolidează poziția de jucător important pe piața media din România. Prima TV va trece și la emisia HD, acest proces fiind în desfășurare. Totul va implica cele mai performante echipamente astfel încât telespectatorii Prima TV să aibă parte de o experiență de înaltă calitate a imaginii.

 

Prima TV, televiziune aflată pe piață din 1997, este una din televiziunile românești care a adus entertainment-ul în casele românilor prin emisiuni precum „Schimb de mame', „Cronica Cârcotaşilor', „Starea Nației'.

 

 Odată cu intrarea Prima TV în grupul Clever, telespectatorii vor avea parte de un nou tip de format de cooking show prin lansarea în această toamnă a emisiunii „Alege rețeta națională', a lui Horia Vârlan.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare