; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Utopia_Logo_jpg

Postul Prima TV a lansat castingul pentru „Utopia”

04 July 2014

Un nou reality show va fi lansat de Prima TV. Postul a anunțat deja că a început castingul pentru „Utopia', un experiment social în care 15 oameni vor porni de la zero. Timp de un an, ei vor locui împreună și vor încerca să creeze lumea perfectă.

Utopia_Logo_jpg

Postul de televiziune a achiziționat formatul internațional „Utopia' de la compania de producția Talpa, fondată de John de Mol (părintele formatelor Big Brother și The Voice).

Show-ul se va desfășura pe o perioadă de un an. „15 persoane vor crea o societate nouă din nimic. Fără încălzire, fără instalații, fără toalete, fără legi, fără reguli. Provocarea este să-ți creezi propria societate utopică într-un an', arată un promo difuzat în Olanda, țara care a și început să difuzeze formatul din luna ianuarie.

Conform unui comunicat al postului tv, Utopia va fi una dintre piesele centrale ale Prima TV în această toamnă.

Prima TV va produce acest format în colaborare cu Talpa, compania care deține formatul. România este a cincea ţară după Olanda, Germania, Turcia şi SUA, unde acest experiment social va fi televizat.

În Olanda, UTOPIA a mărit de 4 ori audienţa postului SBS6, într-un sistem foarte competitiv, în timp ce în SUA, FOX Network va realiza versiunea americană a formatului, care se va lansa în toamna acestui an.

Înscrierile pentru casting se fac pe site-ul www.utopiatv.ro.

http://www.youtube.com/watch?v=e3fu7j02Mks
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare