; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alien Files Unsealed

Postul History va difuza două sezoane noi din „Dosarele extratereștrilor”

13 July 2017

History a anunțat că va transmite în premieră două sezoane noi din seria Dosarele extratereştrilor', care investighează documente publicate în SUA ce dovedesc existenţa extratereştrilor.  Noile episoade urmează să fie difuzate în fiecare vineri, din 14 iulie, de la ora 21:00.

În 2011, numeroase dosare secrete au fost puse la dispoziţia publicului datorită legii libertăţii de informare. Printre acestea, se află şi Proiectul Cartea Albastră (Blue Planet Project) care conţine sute de rapoarte despre apariţii de farfurii zburătoare şi activităţi extraterestre pe care autorităţile americane nu au vrut să le facă publice.

Acum, serialul Dosarele extratereştrilor' cercetează aceste documente şi reexaminează dovezi-cheie care urmăresc piste în desfăşurare despre apariţii importante de farfurii zburătoare, răpiri de persoane, muşamalizări guvernamentale şi ştiri de ultimă oră din toată lumea despre extratereştrii.

De asemenea, serialul va prezenta cum pot să fie trucate imaginile din spaţiu, valoarea Wikileaks şi rolul canalelor de socializare în poveştile despre extratereştrii. Toate documentele sunt analizate pentru a vedea cum vizitele extraterestre ne pot influenţa trecutul şi impactul pe care îl pot avea asupra viitorului nostru.

Prin descoperirea celor mai importante secrete de pe Pământ, serialul Dosarele extratereştrilor' va oferi mai multe informaţii celor care cred în fiinţe de pe altă planetă şi îi va determina pe sceptici să-şi pună la îndoială convingerile. Primul episod din noul sezon aduce în prim-plan Majestic 12, o presupusă organizaţie secretă dedicată investigării farfuriilor zburătoare.

Promo-ul seriei Dosarele extratereştrilor' poate fi vizionat aici:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare