; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FilmboxStars Black

Postul FilmBox Plus va adopta o nouă identitate. Se va numi FilmBox Stars și va avea un nou pachet grafic

31 August 2020

Canalul premium de filme al SPI International – FilmBox Plus – va adopta o nouă identitate. Se va numi FilmBox Stars, iar reînnoirea va presupune schimbarea siglei și a întregului pachet grafic. FilmBox Stars va fi disponibil sub noua identitate și în România, de la 1 septembrie a.c.

 

Compania globală de media SPI/FilmBox a confirmat recent că FilmBox Plus – canalul său premium de filme – va adopta denumirea FilmBox Stars, împreună cu un nou logo și pachet grafic în toate țările unde canalul este disponibil. Schimbarea se va produce și în România, începând cu 1 septembrie 2020.

„SPI vrea să ofere telespectatorilor produse inovatoare care utilizează tehnologie de ultimă oră și servicii care răspund cerințelor moderne. Schimbarea numelui în FilmBox Stars reflectă angajamentul nostru ferm de a aduce telespectatorilor noștri o selecție bine gândită a celor mai populare și premiate filme, actorii preferați ai fanilor și hituri de la Hollywood cu vedete celebre', a declarat Berk Uziyel, CEO la SPI International. „Vom continua să colaborăm cu distribuitori de talie mondială pentru a extinde colecția noastră de filme, selectate cu atenție, pe măsură ce creștem prezența noastră pe tot globul cu FilmBox Stars', a continuat Uziyel.

FilmBox Plus este una dintre televiziunile premium SPI/FilmBox și este disponibilă în prezent în 10 țări din regiunea Balcanilor și a Europei Centrale și de Est. FilmBox Plus ajunge în aproape 5,5 milioane de case din întreaga lume. Tranziția la FilmBox Stars promite o experiență de vizionare nouă, îmbunătățită, și o listă interesantă de filme cu vedete de primă mărime de la Hollywood.

Procesul de rebranding al televiziunilor SPI/FilmBox a început în aprilie a.c., cu FilmBox – canalul său principal, când noul pachet grafic a fost lansat inițial în Republica Cehă și Slovacia, urmat de alte țări, în iulie. Înnoirile au continuat cu introducerea unui nou pachet grafic pentru FilmBox Premium începând cu luna august, în toate țările unde canalul este disponibil.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare