; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Legea pamantului

Postul Euforia va difuza, în premieră, serialul turcesc „Legea pământului”

06 April 2015

Euforia TV a achiziționat recent serialul eveniment al anului 2014, producția turcească Legea pământului'. Serialul va fi difuzat, în premieră, din 6 aprilie, în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 20.00.

Legea pamantului - Euforia tv

Din distribuția serialului fac parte nume importante, unii dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia, precum Serhan Yavaş, İpek Karapınar, Meltem Miraloğlu, Emel Göksu, Erkam Aydar, Erkan Bektaş.

Povestea serialului pleacă de la conflictul dintre familiile Bozbey și Pehlivan, care locuiesc de zeci de ani în regiunea încărcată de istorie, Mardin, și a căror interese duc la mari tensiuni între personaje, pe fundalul cărora se dezvoltă o poveste de iubire cu totul neașteptată.

Actorul principal al serialului, Serhan Yavaş, unul dintre cei mai iubiți, admirați și apreciați actori ai momentului, supranumit și Mr Big în variantă turcească, este deja cunoscut publicului din România prin producțiile Promisiunea' și Inima nu cunoaște reguli'. Actorul, care şi-a început cariera ca model, a fost remarcat de producătorii telenovelei „Promisiunea' într-o reclamă pentru ciocolată.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare