; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Postul E! va oferi detalii despre nașterea copilului Ducesei de Cambridge, Kate

16 July 2013

Întreaga lume așteaptă cu nerăbdare nașterea copilului Ducesei de Cambridge, Kate, și al Prințului William al Marii Britanii. Sarcina lui Katherine se apropie de final (unele surse citate de Mirror.co.uk spun că bebeluşul se va naşte până la sfârşitul acestei săptămâni, n.r.) și în foarte scurt timp se va naște cel sau cea care, într-o bună zi, va deveni Rege sau Regină a Angliei.

E! News are o echipă la Londra, care difuzează știri și reportaje referitoare la apropiata naștere, atât pentru E! News, cât și pentru Eonline.

Zilele acestea, E! este una dintre sursele de unde puteţi afla noutăți despre Kate, William și viitorul lor copil, pentru a urmări imagini, interviuri și opinii despre acest important eveniment.

Catt Sadler și Brit Melanie Bromley, reprezentanții E! News, discută cu prieteni, membri ai familiilor celor doi, experți în istoria familiei regale a Marii Britanii sau cu jurnaliști despre tot ceea ce este legat de viitorul copil: de la posibile nume și garderoba bebelușului, până la locul în care va crește copilul și faptul că va fi mereu în atenția publicului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare