; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Postul E! prezintă emisiunea “A Royal Family: E! News Special”

29 July 2013

Întreaga lume sărbătorește, alături de familia regală a Marii Britanii, nașterea fiului lui Kate și al lui William, Prințul George Alexander Louis. E! marchează acest eveniment important printr-un program special: “A Royal Family: E! News Special”.

Programul cu durata de o oră va dezvălui telespectatorilor toate detaliile care au însoțit venirea pe lume a prințului născut luni, 22 iulie 2013, la Londra, care va fi botezat George Alexander Louis. “A Royal Family: E! News Special” include interviuri cu experți în istoria familiei regale britanice, prieteni ai acesteia sau ai proaspeților părinți – Will și Kate.

A Royal Family: E! News Special ne va mai arăta cine a însoțit-o pe Catherine la spitalul St. Mary’s din zona londoneză Paddington, cum arată saloanele celebrului spital și, în special, holurile exclusivistei Lindo Wing, unde a născut și Prințesa Diana. De asemenea, vom putea urmări și reacțiile membrilor familiei și ale prietenilor la aflarea veștii că Will și Kate au devenit părinți.

O privire asupra Palatului Kensington, unde vor locui bebelușul și părinții săi, va dezvălui detalii despre camera copilului, precum și despre personalul și protocolul din cadrul palatului. Un lucru este cert: George, bebelușul lui Will și Kate, va crește în cele mai bune condiții, având la dispoziție avioane private, vacanțe luxoase, un cămin cât se poate de elegant și, totodată modern și orice altceva și-ar putea dori.

Emisiunea va fi difuzată astăzi, 29 iulie, la ora 17:00, mâine, 30 iulie, ora 10:55 și poimâine, 31 iulie, ora 17:00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare