; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

E! Pregateste lansarea emisiunii Revenge Body with Khloe Kardashian

Postul E! pregătește lansarea emisiunii „Revenge Body with Khloé Kardashian”. Când are loc premiera

17 January 2017

Duminică, 29 ianuarie, postul E! a programat lansarea unei noi emisiuni – „Revenge Body with Khloé Kardashian'. În fiecare dintre cele opt episoade săptămânale a câte o oră, difuzate de la ora 22:00, participanţii primesc şansa de a se reinventa din cap până în picioare, ajutaţi de Khloé şi de câţiva dintre cei mai buni experţi în fitness şi nutriţie din lume. 

„Revenge Body with Khloé Kardashian' , din 29 ianuarie, la E!

Aceşti bărbaţi şi femei au fost părăsiţi, încearcă să-şi repare relaţiile sau se confruntă cu alte provocări dificile, iar Khloé – care şi-a depăşit propriile probleme legate de greutate – este gata să îi ajute.

Ajutaţi de antrenorii, stiliştii şi ajutoarele de elită ale lui Khloé, participanţii muncesc din greu pentru a-şi transforma corpurile de-a lungul a 12 săptămâni şi a deveni cele mai bune versiuni ale lor.

Rezultatele înseamnă o schimbare semnificativă pentru fiecare participant, iar dezvăluirea finală se face în faţa celor care s-au îndoit de ei şi în faţa lumii întregi. 

Să-i cunoaştem pe antrenori:

  • Gunnar Peterson: Gunnar este antrenor personal în Beverly Hills, iar printre clienţii lui se numără vedete, sportivi profesionişti şi oameni obişnuiţi. Abordează fitness-ul după principiul „fă-o ca lumea sau fă-o din nou', concentrându-se pe rezultate pe termen lung, prin antrenamente variate şi provocatoare.
  • Luke Milton: Fostul jucător profesionist de rugby din Australia promovează intens stilul de viaţă sănătos şi antrenamentele distractive, alături de prieteni. 
  • Harley Pasternak: A scris 7 bestseller-uri despre nutriţie şi fitness, este fost expert militar în sport şi se poate lăuda cu unii dintre cei mai celebri clienţi din lume, care slăbesc şi se menţin în formă urmând „Dieta Body Reset'.
  • Corey Calliet: Promovează un stil de antrenament intitulat „The Calliet Way', bazat pe tehnici de condiţionare şi bodybuilding.
  • Latreal Mitchell: Latreal este una dintre cei mai celebre antrenoare de fitness a vedetor din industrie. 
  • Simone De La Rue: Simone este creatoarea „Body By Simone', un exerciţiu revoluţionar bazat pe dans, care împiedică accidentarea şi plictiseala la sală. Foloseşte tehnica „minutelor în oglindă' pentru a-şi învăţa cursanţii cum să-şi îmbrăţişeze, fizic şi mental, frumuseţea interioară.
  • Jorge Cruise: Este antrenorul nr. 1 când vine vorba despre vedete care vor să slăbească mâncând, nu făcând sport. Jorge nu crede în diete, crede în stiluri de viaţă, de aceea, în viziunea sa, fitness-ul începe în bucătărie. Abordează nutriţia în aşa fel încât îţi permite să mănânci mai mult tăind din calorii, prin consumarea de alimente mari ca dimensiune, dar slabe caloric, care te fac să te simţi sătul şi, în acelaşi timp, slab.
  • Lacey Stone: Creatoare a „Metodei Stone' şi a cursului „8 Săptămâni până la Schimbare,' Lacey se concentrează pe o schimbare a stilului de viaţă al clienţilor ei. O numeşte „terapie de fitness' şi porneşte de la minte, ajungând până la mediul social al clienţilor, pe care îi pregăteşte astfel pentru schimbarea fizică. Spune că, dacă nu-ți stă mintea la schimbare, schimbarea nu se va petrece niciodată.

Eli Frankel, Khloé Kardashian, Ryan Seacrest şi Larissa Matsson sunt producători executivi ai emisiunii „Revenge Body with Khloé Kardashian', care este produsă de Khlomoney Entertainment şi Rogue Atlas Productions, în colaborare cu Lionsgate Television şi Ryan Seacrest Productions.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

Sezonul 12 din „Keeping Up with the Kardashians' continuă la E!

Episoade noi din „Keeping Up with the Kardashians', la finalul lunii, la E!

E! aduce sezonul 12 din Keeping Up with the Kardashians'

„Keeping Up with the Kardashians' îi dedică 2 episoade lui Bruce Jenner

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare