; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

NUP_167289_0739

Postul E! lansează un talk-show de comedie: „The Grace Helbig Show”

22 April 2015
Celebră pe YouTube şi pe Internet, Grace Helbig are acum propriul talk-show săptămânal de comedie pe E!, intitulat The Grace Helbig Show, care debutează sâmbătă, 2 mai, la ora 23:30.
Emisiunea de o jumătate de oră la cârma căreia stă Grace va fi plină de comedia, distracţia şi interactivitatea cu care s-au obişnuit cei peste 2 milioane de subscriberi ai canalului ei de YouTube It’s Grace. Fanii şi prietenii nu vor fi singurii alături de care se distrează: în emisiune vom vedea mulți invitaţi celebri – actori, staruri de reality-show, nume cunoscute pe YouTube şi comici.
[Not a valid template]
 
The Grace Helbig Show este talk-show-ul online pe care îl aştepta televiziunea şi le oferă telespectatorilor părerea de „uber fan' a lui Grace în legătură cu orice înseamnă cultură pop, folosind opiniile fanilor ei (prin intermediul social media) pentru a găsi noi subiecte de discuţie. În plus, emisiunea va conţine interviuri realizate în diverse locuri, de la magazine alimentare la propria sufragerie a lui Grace ori la maşina acesteia, oferindu-le oaspeţilor ei un mediu în care să se simtă ei înşişi şi să se relaxeze complet.
 
În primul episod al noului talk-show hibrid marca E! The Grace Helbig Show, Grace o invită în emisiune pe Aisha Tyler, una dintre gazdele emisiunii The Talk, actriţă, comic, autor, scriitor şi gazdă a popularului podcast GirlOnGuy. În plus, din peisaj nu lipseşte prietena ei cea mai bună, Mamrie Hart, celebră pe YouTube şi co-prezentatoare a HeyUSA alături de Grace, care trece pe la ea pentru o luptă online de la egal la egal. De asemenea, Grace pleacă la drum alături de muzicianul, actorul şi starul YouTube DJ Flula, pentru a colabora la un proiect muzical super-secret.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare