; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Postul E! anunță premiera unei noi serii tv „WAGS Atlanta”

Postul E! anunță premiera unei noi serii tv: „WAGS Atlanta”

08 January 2018

O nouă serie WAGS începe la postul E! în această săptămână. Televiziunea a anunțat că „WAGS Atlanta' începe pe 12 ianuarie, iar episoadele vor fi difuzate săptămânal, vinerea, de la ora 22.00.

Seria „WAGS Atlanta' se alătură seriilor de succes „WAGS Miami' și „WAGS LA' și duce telespectatorii în culisele lumii exclusiviste a soțiilor și iubitelor unora dintre cei mai buni sportivi profesioniști contemporani. 

„WAGS Atlanta' documentează stilul luxos și dramatic de viață din lumea exclusivistă a superstarurilor sportive, din perspectiva femeilor care le stau alături. Doamnele din Atlanta trăiesc viața fără a privi înapoi și sunt legate printr-o ierarhie strictă de reguli nescrise, fără interdicții și fără filtre, în celebra viață socială a elitelor din Atlanta. Aceste femei ambițioase și puternice dau volumul la maximum și mizează pe șarmul lor, pentru a-și îndeplini visurile.

În această nouă serie, le urmărim pe cele mai fierbinți cupluri din oraș, în atmosfera ospitalieră specifică sudului Statelor Unite ale Americii. „WAGS Atlanta' oferă privitorilor detalii inedite despre soțiile și iubitele sportivilor celebri, printre care se numără Ariel Anderson, Niche Caldwell și Kierra Douglas. În noile episoade vom vedea cum își clădesc propriul brand, cum se leagă și dezleagă prieteniile sau relațiile sentimentale urmărite de presă și cum fac față vieții mondene din Atlanta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare