; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Keeping up with the kardashians

Postul E! anunță premiera sezonului 18 „Keeping up with the Kardashians”. Ce alte noutăți vor fi difuzate în septembrie

13 August 2020

Postul E! a anunțat premierele lunii septembrie în grila sa. Familia Kardashian-Jenner revine pe micile ecrane cu un nou sezon, iar postul pregătește și alte noutăți.

 

 

Sezonul 18 „Keeping up with the Kardashians' debutează pe 27 septembrie, de la ora 22.00

În luna septembrie sunt difuzate noi episoade ale sezonului 18 și familia Kardashian-Jenner trebuie să înfrunte noi provocări. După dezamăgirile sentimentale și problemele provocate de pierderea încrederii, urmate de conflicte, Kim, Kourtney și Khloé trebuie să ia decizii importante în calitate de mame și femei. Când unitatea familiei este amenințată și noi teritorii trebuiesc cucerite, această familie nu stă pe gânduri. Urmărește noile episoade și vezi ce se întâmplă!

 

THE BRADSHAW BUNCH

Sportiv legendar și om de televiziune, Terry Bradshaw ne prezintă din 27 septembrie, de la ora 23.00, cum arată viața lui când nu se dedică sportului. A fost numit The Greatest of All Time' iar acum, acest sportiv remarcabil, își petrece timpul înconjurat de fete și aspiră la poziția de 'Cel mai bun tata din lume'. Din rolul de soț, tată și Papi' în The Bradshaw Bunch, Terry își ajută familia să evolueze, să se bucure de viața lor extraordinară și expune o față a lui Terry Bradshaw necunoscută de public, până acum!

Sezonul 6 din „Botched' are premiera pe 25 septembrie, de la ora 22.00

În căutarea perfecțiunii, unii oameni depun prea mult efort și ajung la rezultate surprinzătoare. Chirurgii plasticieni de talie mondială, Dr. Terry Dubrow și Dr. Paul Nassif, continuă să repare cele mai dificile cazuri folosindu-se de toate tehnicile cunoscute pentru a-și ajuta pacienții. Urmărește-i pe Terry și Paul în sezonul 6 din Botched, în care corectează operații estetice eșuate ce par fără rezolvare, în luna septembrie la E!

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare