; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

C2CAD7F3 0AAF 430C 9DC7 950E3734F708

Postul E! anunță două emisiuni noi de weekend

02 July 2019

e anunță o vară a restaurărilor și a reinventărilor la E! Serile de duminică sunt dedicate poveștiloramuzante și emoționante aduse de sezonul trei din Revenge Body with Khloé Kardashian, serie în care Khloé Kardashian inspiră șisusține publicul își schimbe în bine înfățișarea și starea de spirit, iar Scott Disick renovează proprietăți de lux în noua serie Flip It Like Disick.

 

Al treilea sezon al seriei of Revenge Body with KhloéKardashian debutează pe 14 iulie de la 22:00 și prezintă un grup de femei și bărbați carevor lupta pentru a demonstra sunt demni de iubire și respect în ciuda tuturor celor care au vrut le demonstrezecontrariul. Ghidați de Khloé Kardashian și echipa ei de experți însport, nutriție, fashion și beauty, participanții vor avea parte de suportul total al acestor profesioniști pentru a intra în cea mai bunăformă fizică și pshihică. Și în acest sezon, telespectatorii vor urmăricum durerea fizică se transformă în forță și reușită. Antrenorii din acest sezon sunt: Ashley Borden, Corey Calliet, Simone De La Rue, Luke Milton, Latreal Mitchell, Harley Pasternak, Gunnar Peterson, Nicole Winhoffer, Leyon Azubuike și Autumn Calabrese.  Mai multe informații despre antrenori sunt disponibile aici: https://www.eonline.com/shows/revenge_body_with_khloe_kardashian/news/1042974/meet-the-trainers-from-revenge-body-with-khloe-kardashian-season-3.

 

Din 11 august E! se mută în sfera imoboliarelor de lux și a renovărilor pentru noua serie Flip It like Disick invitătelespectatorii urmărească viața profesională a lui Scott Disick pe măsură ce se aventurează în renovarea extravagantă a unor locuințede lux. Echipa lui Disick este formată din designerul Willa Ford, celmai bun prieten a lui Disick – Benny Luciano, temperamentaluiconstructor Miki Moor, soția lui Benny – Kozet Luciano și asistentalui Disick – Lindsay Diamond.

 

Eli Frankel, Khloé Kardashian, Kris Jenner, Ryan Seacrest și Larissa A.K. Matsson sunt producători executivi pentru Revenge Body with Khloé Kardashian, produs de Khlomoney Entertainment, Rogue Atlas Productions în asociere cu Lionsgate Television și Ryan Seacrest Productions.  Follow folosind hashtag #RevengeBodype Twitter, InstagramFacebook, și YouTube.

 

Flip It Like Disick este produs de STXtelevision cu Tower 2 Productions și Ryan Seacrest Productions, iar Ryan Holcomb, Jason Goldberg, Lori Gordon, Scott Disick și Kris Jenner sunt producătoriexecutivi. Follow folosind  hashtag #FlipItLikeDisickpeTwitterInstagram și Facebook.

 

 

 

 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare