; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Postul Dizi (Timeless Dizi Channel România) difuzează un nou serial turcesc, „A opta zi”, cu Burcu Biricik în rolul principal

Un nou serial turcesc începe azi la TV. „A opta zi”, cu Burcu Biricik în rolul principal

12 April 2021

O nouă dramă turcească începe la postul Dizi (Timeless Dizi Channel România) din 12 aprilie, este vorba de serialul  „A opta zi', în original „8. Gün'. Producție Ay Yapım din 2018, îi are pe Burcu Biricik, Musa Uzunlar, Buğra Gülsoy și Ceyda Düvenci în rolurile principale.

Așteptat cu interes la lansarea din 2018, noul serial „A opta zi', care începe la Dizi luni, 12 aprilie, la 17.45, și-a ținut cu sufletul la gură fanii de la început până la sfârșit. Producția, un amestec de thriller cu poveste de dragoste, oferă numeroase surprize și răsturnări de situație.

Dar să trecem la subiect: Bahar (Burcu Biricik, pe care am văzut-o „În numele fericirii', dar și în „Între tine și rău') este o femeie tânără și frumoasă, care are tot ce-și poate dori, un soț care o iubește, Ahmet (Yigit Kirazci), o viață îndestulată, plus că este însărcinată cu primul copil. Însă viața perfectă a lui Bahar se termină brusc atunci când mama ei, Sehnaz (Ceyda Düvenci), inginer IT la o companie de prestigiu, moare într-un accident de avion.

Moartea mamei o catapultează pe eroină într-un univers total diferit, fortând-o să se adapteze. Bahar încearcă să afle ce s-a întâmplat, dar atrage atenția unor criminali și ajunge ea însăși în pericol. Găsind în ea o forță la care nu se aștepta, rămasă pe neașteptate pe cont propriu, eroina noastră ajunge să colaboreze cu un fost mafiot, Hayati (Musa Uzunlar). În ciuda tuturor diferențelor dintre ei, parteneriatul lor funcționează și împreună pornesc în căutarea adevărului, înfruntând primejdii dintre cele mai mari.

În rolul lui Ozan, personaj care ajunge să fie foarte important în viața și inima lui Bahar apare actorul Buğra Gülsoy, pe care l-am mai văzut în serialele „Dragoste cu împrumut' și „Fetița mea'.

sursa foto Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare