; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

LA STAGIAIRE

Postul DIVA difuzează, începând din 5 august, serialul franțuzesc „Stagiara”

30 July 2019

După ce a fost încarcerată pe nedrept, Constance Mayer (interpretată de Michèle Bernier) se hotărăște să își schimbe cariera. După vârsta de 50 de ani, fosta fermieră obține diploma în drept și se mută in Marseille pentru stagiu obligatoriu de practică sub îndrumarea severului judecător Frédéric Filiponi (interpretat de Arié Elmaleh). Stagiara (La Stagiaire) este un nou serial franțuzesc, care începe în premieră la DIVA, din 5 august. Primele patru sezoane sunt programate în intervalul luni-vineri, de la ora 18:00. 

Aceast serial franțuzesc a fost conceput inițial ca film, dar datorită succesului, a fost transformat într-un serial cu aceleași personaje. Întreg serialul este condus de curioasa și empatica stagiară, care îi uimește pe toți cu personalitatea și spiritul ei. 

Pe parcursul a celor 4 sezoane, publicul descoperă diferite fațete ale personajului. Scopul ei este să respecte omul și justiția, să gândească înainte să acționeze și să descopere întotdeauna adevărul, să lupte împotriva probelor când instinctul o îndeamă, să înfrunte prejudecăți și să țină piept superiorilor și opiniei publice. Fiecare episod tratează un caz diferit, o tragedie, care vine la pachet cu mustrări de conștiință și o încălcare a legii. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare