; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DIVA   În mintea criminalului

DIVA difuzează în luna mai sezoanele 5 și 6 ale serialului „În mintea criminalului”

28 April 2020

Sezoanele 5 și 6 ale serialului de succes În mintea criminalului (The Mentalist) sunt difuzate la DIVA începând cu data de 4 mai, câte două episoade în fiecare zi, de luni până vineri, de la 19:00.

În mintea criminalului revine cu sezoanele 5 și 6 alături de Patrick Jane (interpretat de Simon Baker), un consultant independent pentru Biroul de Investigații California, care deține un record în rezolvarea cazurilor dificile folosind remarcabilul lui simț de observație. El își foloșește folosește abilitățile de investigator pentru a ajuta martorii sau acuzații să ofere detalii adevărate despre circumstanțe doar de ei cunoscute.

Sezonul 5 debutează cu o investigație CBI alături de FBI presărată cu conflicte. Patrick Jane se află în continuare în căutarea lui Red John, iar Elizabeth primește o ofertă din mediu privat. Jane folosește substanțe halucinogene pentru a o revedea pe fata lui. Tot în cadrul sezonului 5 este și episodul cu numarul 100 al seriei, Cherry Picked. 

 

În sezonul 6 Elizabeth Lisbon ajunge la o listă finală de 7 suspecți: Bret Stiles, Gale Bertram, Ray Haffner, Reede Smith, Robert Kirkland, Sheriff Thomas McCallister și Brett Partridge, iar Jane încearcă să afle care dintre cei 7 suspecți este Red John. În cadrul investigațiilor află deasemenea că Red John se teme de înălțime, fluieră foarte bine și are un tatuaj pe umărul stâng. Sezonul 6 marchează și plecarea actorilor Amanda Righetti (Grace Van Pelt) și Owain Yeoman (Wayne Rigsby). 

 

De luni până vineri, de la ora 19.00, Patrick Jane continuă incursiunea În mintea criminalului, din 4 mai, la DIVA. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare