; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

2015_05_13 banner Facebook postare 800x600 digi sport 3 HD

RCS & RDS a adăugat noi posturi în grilă | Digi Sport 3 se vede la calitate HD

14 May 2015

RCS & RDS a adăugat noi posturi în grila de programe, alte 3 canale HD, disponibile în pachetele de televiziune digitalăprin cablu Digi TV: AXN HD, HBO Comedy HD și Cinemax HD.

Conform comunicatului de presă trimis de RCS & RDS, pentru a urmări canalele HBO Comedy HD şi Cinemax HD, trebuie să fie activată extraopţiunea HBO MaxPak.

2015_05_13-banner-Facebook-postare-800x600-digi-sport-3-HD

Digi Sport 3 HD, de astăzi!

Digi Sport 3, canalul aflat în portofoliul RCS & RDS emite, de astăzi, 14 mai, şi în format HD. Moto GP, emisiunile „Rezumatele etapei din Liga 1', „Euro Derby', Grila de start' şi „Generaţia Digi Sport', toate vor fi, zi de zi, pe canalul Digi Sport 3 HD, cu o imagine la rezolutie HD.

[Not a valid template]

Începând de astăzi, ştirile prezentate de Laura Teodoru, Simona Ţăranu şi Raluca Hogyes se văd în format HD. Jurnalul de sport este în direct, de luni până vineri, pe Digi Sport 3 HD, de la 15:30.

Continuăm strategia de a le oferi clientilor noştri continut diversificat şi relevant, pentru a satisface preferinţele întregii familii. Totodată, calitatea superioară a imaginii HD aduce un avantaj în plus clienţilor noştri când vizionează cele mai importante competiţii sportive interne şi internaţionale', a adaugat Valentin Popoviciu, director de dezvoltare RCS & RDS.

Pentru a recepţiona Digi Sport 3 HD, telespectatorii care utilizează CAM-uri HD, precum și cei care dețin decodoare HD, dar nu vizualizează automat noile canale în grilă, vor trebui sa facă o scanare automată a grilei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare