; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eugenia Serban, Dinu Maxer, Iozefini, Claudia Ghitulescu

Postul Crăciunului le dă de furcă vedetelor, la „Cireaşa de pe tort”

10 December 2014

Săptămâna aceasta la Cireaşa de pe Tort, Eugenia Şerban, Dinu Maxer, iluzionistul Leonard Iozefini şi cântăreaţa Claudia Ghiţulescu încearcă să pregătească mâncăruri delicioase, chiar dacă postul Crăciunului le restricţionează opţiunile.

Eugenia Serban, Dinu Maxer, Iozefini, Claudia Ghitulescu

Dinu Maxer intră în bucătărie joi, 11 decembrie, alături de soţia sa, Deea. Dinu încearcă să le demonstreze oaspeţilor că, pentru el, bucătăria nu este o limbă străină, deşi va cânta pentru aceştia o melodie în chineză, alături de invitata sa surpriză, Teresa Tina.

Vineri, 12 decembrie, intră în scenă cântăreaţa Claudia Ghiţulescu. De data aceasta, Claudia înlocuieşte microfonul cu ustensilele pentru gătit şi pregăteşte feluri de post pentru invitaţii săi.

Deşi trăieşte „Iubiri secrete' în fiecare luni şi marţi de la 19.30, la Prima TV, pentru actriţa Eugenia Şerban, bucătăria nu are taine. Mai mult, ziua de sâmbătă, 13 decembrie, îi poartă noroc, pentru că vine cu dezlegare la peşte şi astfel, cu un meniu mai generos.

Iluzionistul Leonard Iozefini nu se poate baza doar pe trucuri pentru a-şi ghiftui musafirii, pentru că magia nu ţine de foame. Hocus-pocus, gata preparatul şi mâncarea apare pe masa invitaţilor, duminică, 14 decembrie. Oaspeţii nu se pricep însă, şi ei, la magie, aşa că rămâne de văzut dacă aceştia vor reuşi să facă preparatele să dispară.

Ce mâncăruri de post pregătesc vedetele şi cum comentează maestrul Horia Vîrlan creativitatea acestora, veţi putea afla urmărind ediţiile Cireşei de pe Tort de săptămâna aceasta, de joi până duminică, de la 19.30, doar la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare