; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The Tom and Jerry show (2)

Postul Boomerang se relansează | Ce desene animate vor fi difuzate

02 February 2015

Postul Boomerang va fi relansat astăzi,pe 2 februarie, ca un post global de animaţie. Postul de televiziune se va adresa copiilor şi va încuraja familiile să urmărească împreună programele, care vor conține atât desene animate clasice, cât şi contemporane.

The Tom and Jerry show (2)

Alături de noi episoade din animațiile clasice precum „Tom şi Jerry', „Looney Tunes' şi „Scooby-Doo', Boomerang va difuza în această primăvară seriale noi, contemporane, printre care: „Inspectorul Gadget', „Patrula junglei în acţiune' şi „Mr. Bean'.

„Turner repoziţionează Boomerang în întreaga lume pentru a sublinia importanţa postului de televiziune ca un post pentru copii şi pentru familie, aducându-l mai aproape de Cartoon Network, celălalt canal pentru copii aparţinând Turner. Cele două posturi se completează reciproc: în timp ce Cartoon Network se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani, Boomerang este destinat, în principal, copiilor cu vârsta între 4 și 8 ani și familiilor acestora', a declarat Hannes Heyelmann, Senior Vice President și Managing Director pentru Europa Centrală și de Est.

„Vom difuza pe Boomerang seriale care înfăţişează personajele de desene animate ce au fani dincolo de generații, implicând în acest proces copii, părinţi şi bunici. Părinții și bunicii se vor simţi ca acasă cu Boomerang, pentru că vor recunoaște o mare parte dintre serialele pe care le urmăreau în copilăria lor.'

Inspectorul Gadget

„Inspectorul Gadget' ne prezintă personajul cu același nume, care este echipat cu o varietate de dispozitive care îl ajută să dezlege până și cele mai încrucișate mistere. Norocul este de partea lui chiar și atunci când trebuie să confrunte inamici de talie internațională. Foarte rar se întâmplă ca aceştia să îl pună în pericol, dar, surprinzător, Gadget este cel care se pune singur în situaţii dificile, spre mirarea tuturor. Când nepoțica Penny și câinele său fidel, Brain, sunt alături de el, Gadget este de neoprit. Serialul poate fi urmărit din 2 februarie, de luni până vineri, de la 16.55.

Patrula junglei în acțiune (1) jpg

„Patrula junglei în acţiune' este povestea fascinantă a lui Maurice, un pinguin care a crescut în junglă și care crede că este un tigru feroce. El este întotdeauna însoțit de fiul său adoptat, Junior, un pește tigrat, pe care îl învață să fie cea mai de temut fiară din junglă. Maurice este pus la mare încercare, căci, în curând, trebuie să apere jungla de pericolele iminente. Bunii săi prieteni, Miguel, Gilbert, Fred, Beatricia, Al și Bob sunt alături de el și împreună devin eroii junglei. Serialul va fi difuzat din 9 februarie, de luni până vineri, de la 16.30.

Mr. Bean (2) jpg

În luna aprilie, este programat să înceapă celebrul „Mr. Bean'. Caracterul puțin aiurit al lui Mr. Bean ne trimite într-o lume plină de încurcături. Mr. Bean are o inimă mare, mai ales atunci când vine vorba de ursulețul Teddy, idei mărețe și un noroc incredibil de mare de a da mereu de bucluc! Serialul poate fi urmărit începând cu 13 aprilie, de luni până vineri, de la ora 17:25.

În plus, Boomerang va avea o nouă imagine.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare