; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Agro_tv_ logo_2016_sat romanesc

Postul Agro Tv și-a lansat grila de toamnă

30 September 2016

Din luna octombrie, Agro Tv oferă telespectatorilor emisiuni în premieră și un nou pachet grafic. Concret, postul tv va aduce în casele românilor emisiuni noi informativ-educative din domeniul agriculturii.

agro_tv_-logo_2016_sat-romanesc

Ca un element de noutate, emisiunea în direct „Agricultura, la raport!' va beneficia de un timp de emisie de 2 ore și va fi difuzată de luni până joi, începând cu ora 20:00.

Totodată, odată cu lansarea grilei de programe, Agro Tv va prezenta un pachet grafic nou care va pune în valoare diversitatea producțiilor tv.

Printre emisiunile difuzate în premieră se numără „ABC-ul consumatorului', o emisiune realizată în colaborare cu A.N.P.C. despre educarea  și  informarea  consumatorilor cu privire la calitatea produselor  alimentare expuse la vânzare în piețele si supermarket-urile din România; „Casă curte și grădină', un ghid al amenajărilor interioare și exterioare; „Realități rurale', o radiografie detaliată a preocupărilor și problemelor românilor din zonele rurale; „Sinteza agro-strategică', care va prezenta o serie de dezbateri pe tema necesității implementării unor analize și strategii structurale de securitate alimentară; „Cum se fabrică?' dezvăluie procesele întregului  flux de producție utilizate de companiile producătoare de bunuri, oferind informații despre calitățile materiilor prime utilizate precum și a securității alimentare; „Agenda cu evenimente' prezintă telespectatorilor principalele evenimente din viața comunităților locale, regionale și naționale; „Portret de fermier' este emisiunea unde vor fi prezentați și analizați cei mai importanți fermieri din România care au reușit să dezvolte o afacere de succes; „România frumoasă' invită telespectatorii la o călătorie fascinantă alături de Mihai Andrei Cațan și prietenii lui, pentru a descoperi unele dintre cele mai frumoase locuri din România.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare