; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

World without end

Postul Acasă Gold va difuza, din luna mai, mini-seria „Lumea fără sfârșit”

29 April 2015

Luna viitoare, Acasă Gold aduce pe micile ecrane o nouă mini-serie istorică. Serialul „World without end – Lumea fără sfârşit' va fi difuzat pentru prima dată în România, din 2 mai, în fiecare zi, de la ora 20:30.

World without end

Mini-seria este o producţie bazată pe cartea care poartă acelaşi nume, scrisă de Ken Follett şi are la bază Războiul de 100 de ani dintre Anglia şi Franţa.

Povestea se desfăşoară în anul 1300 în oraşul fictiv Kingsbridge şi se referă la viaţa cetăţenilor de rând de acolo. Regele Eduard III conduce naţiunea în Războiul de 100 de ani cu Franţa, în timp ce Europa se pregăteşte pentru Moartea Neagră. Caris, o femeie vizionară, împreună cu iubitul ei, Merthin, construiesc o comunitate care aderă la coroană şi biserică.

Filmările pentru acest serial au avut loc în Ungaria, Slovacia şi Austria, iar Michael Caton-Jones a produs toate episoadele, care au fost difuzate până în momentul de faţă în ţări precum Italia, Spania, Germania, Austria, Danemarca, Anglia, Canada sau Statele Unite ale Americii.

Din distribuţia serialului fac parte actorii Ben Chaplin, Charlotte Riley, Nora von Waldstatten şi celebra actriţă din serialul „Sex and the city', Cynthia Nixon.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare