; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Postasul suna intodeauna de doua ori

Poştaşul sună întotdeauna de două ori (1981)

26 February 2015

Soţii Nick (John Colicos) şi Cora (Jessica Lange) sunt proprietarii unui motel. Aici se aciuează hoinarul Frank (Jack Nicholson), un bărbat ciudat, nu prea dus la biserică.

Nu trece mult până când Frank îşi dă arama pe faţă. La început, o seduce pe Cora (este celebră scena de amor de pe masa din bucătărie) şi devine amantului ei. Adevăratele probleme abia acum încep. Cei doi amanţi plănuiesc uciderea lui Nick pentru a se putea iubi în voie şi pentru a beneficia de banii acestuia.

Pelicula „The Postman Always Rings Twice' e o adaptare a unui roman scris de James M. Cain. Printre realizările care au la bază această carte se numără şi „Ossessione', primul film al lui Luchino Visconti, care i-a distribuit în rolurile principale pe Clara Calami şi Massimo Girotti.

A doua versiune a filmului „Poştaşul sună întotdeauna de două ori', realizată în anul 1981, este considerată inferioară variantei originale din 1946 care l-a avut regizor pe Tay Garnett, iar protagonişti au fost Lana Turner şi John Garfield.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare