; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Polivalentul

06 October 2008

A inceput recent sa prezinte “Calendarul anului”, il revedem din 25 octombrie si in juriul de la “Megastar”, dar isi gaseste timp si pentru un rol cameo la “Mondenii”. Altceva, Virgil?

Din septembrie, Virgil Iantu joaca rolul de consilier, pentru concurentii de la “Calendarul anului”, unde diferite bresle se infrunta in pictoriale care mai de care mai indraznete, totul in numele caritatii. Nu e strain de sedinte foto (a se vedea instantaneul din stanga), asa ca are ce le impartasi. “Eu am fost in locul lor numai cand a trebuit sa fac o fotografie normala, in 2000. Mi-a fost extrem de greu, daca n-aveam oameni sa ma ajute, nu ma descurcam”, ne pvesteste el despre primul lui shooting, la Prima. Virgil si-a descoperit si apetitul pentru actorie: “Mi-ar placea un sitcom, gen «Seinfeld», ar fi in zona mea si as munci enorm ca sa fac un lucru bun”.

“Cel care spune lucrurilor pe nume”
Raspunsul la intrebarea de mai sus este “da”, dar e la granita dintre actorie si prima iubire, muzica: “Imi doresc foarte tare sa fac un muzical, sunt in discutii, dar chestia asta dureaza, e un proiect foarte mare. La asa ceva trebuie sa lucrezi minim un an”. Deci nu mai devreme de anul viitor, daca are loc proverbiala aliniere a planetelor, bineinteles.
Pana atunci, Iantu se ocupa in continuare de duelurile fotografice dintre bucatari si antrenori de fitness (de exemplu), asteptand, in acelasi timp, noul sezon de “Megastar”, unde o sa vedem grupuri vocale in loc de artisti solo in acest an. Mai e “politistul rau” din scenariul show-ului? “Sunt cel care spune lucrurilor pe nume. Eu le-am spus si lor, daca ajungi acolo, trebuie sa te tii tare. Eu stiu din experienta proprie, am fost pus sa cant singur, aveam auditii saptamanale, eram pus in situatii foarte delicate, tocmai pentru a ajunge la performanta. Daca esti menajat, nu ai cum sa-ti dai seama unde te afli”, ne corecteaza Virgil

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare