Homepage  / Netflix

„Polițistul din Beverly Hills: Axel F”, Netflix a lansat teaser-ul oficial pentru filmul cu Eddie Murphy. Când este premiera

„Polițistul din Beverly Hills: Axel F”, Netflix a lansat teaser-ul oficial pentru filmul cu Eddie Murphy. Când este premiera

de Roxana Mirea,

Netflix a lansat teaser-ul oficial pentru filmul „Polițistul din Beverly Hills: Axel F”. Eddie Murphy s-a întors în rolul lui Axel Foley. Au trecut aproape 30 de ani de când l-am văzut ultima dată pe polițistul din Detroit.

Netflix a lansat teaser-ul oficial pentru „Polițistul din Beverly Hills: Axel F” 

Eddie Murphy s-a întors în rolul lui Axel Foley. Au trecut aproape 30 de ani de când l-am văzut ultima dată pe polițistul din Detroit, care, în sfârșit, se îndreaptă spre un nou caz. „Polițistul din Beverly Hills: Axel F” îl prezintă pe Axel patrulând din nou în Beverly Hills, alături de prieteni vechi și noi – și poate chiar de un membru al familiei.  

Axel a devenit și mai puternic în ultimele decenii. La fel și Eddie Murphy. Regizorul Mark Molloy declară pentru Tudum: „Unele dintre cele mai amuzante momente din Axel F sunt cele în care Eddie improvizează. Pentru mine, o mare parte din munca mea a fost să creez mediul potrivit, să distribui oamenii potriviți în jurul lui Eddie pentru a-i permite să facă ceea ce știe să facă cel mai bine.” 

„Polițistul din Beverly Hills: Axel F” este scris de Will Beall și Tom Gormican & Kevin Etten, iar producătorii executivi sunt Ray Angelic, Charisse Hewitt-Webster și Lorenzo Di Bonaventura. 

Pe lângă Eddie Murphy, din distribuție mai fac parte Joseph Gordon-Levitt, Taylour Paige, Judge Reinhold, John Ashton, Paul Reiser, Bronson Pinchot și Kevin Bacon. 

Povestea din „Beverly Hills Cop: Axel F” 

Detectivul Axel Foley (Eddie Murphy) s-a întors la datorie în Beverly Hills. După ce viața fiicei lui este amenințată, ea (Taylour Paige) și Foley fac echipă cu un nou partener (Joseph Gordon-Levitt) și cu vechii amici Billy Rosewood (Judge Reinhold) și John Taggart (John Ashton) pentru a încinge spiritele și a dejuca o conspirație. 

Noul „Beverly Hills Cop” ajunge pe Netflix în vara anului 2024, la aproape 40 de ani de la lansarea filmului original în cinematografe. „Îmi amintesc când eram copil, în Australia, când l-am văzut pentru prima dată”, spune Molloy. „Aveam un poster cu Axel Foley pe peretele dormitorului meu, la fel ca toată lumea, chiar și în Australia.” 

Sursa Foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton