; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Six Meghan Markle, Duchess of Sussex, and Prince Harry visiting district Six on the 1st day of the visit to South Africa.

Viață pusă în pericol de când trăiesc în SUA! De câte ori au chemat poliția prințul Harry și Meghan Markle

09 April 2021

Se pare că prințul Harry și Meghan Markle ar putea avea nevoie de măsuri de securitate în jurul conacului lor din Santa Barbara, după ce au fost nnevoiți să cheme poliția la proprietate de nouă ori în ultimele nouă luni, potrivit datelor oficiale date publicității.

După ce s-au mutat în casa lor din Montecito, în vara anului trecut au apărut în nenumărate ori solicitări la 911. 

Conform informațiilor obținute în temeiul legii privind libertatea de informare de către agenția de știri Press Association, ofițerii au fost chemați de patru ori în cartierul populat de vedete doar în iulie 2020, de trei ori pentru „activări de alarmă' și o dată prin cerere telefonică.
În august, aceștia au fost chemați pentru un „incident prioritar divers' și au răspuns la cereri listate drept „activări ale sistemului de alarmă'  în noiembrie 2020 și februarie 2021.
Cu toate acestea, cel mai îngrijorător apel a fost în ​​ajunul Crăciunului, după ce un bărbat ar fi pătruns ilegal pe prorpietatea cuplului.
 

Reprezentanţii lui Harry şi Meghan au refuzat să comenteze. O purtătoare de cuvânt a biroului şerifului din Santa Barbara a refuzat să ofere detalii suplimentare despre apeluri.

Securitatea lor a fost o problemă dezbătută și în cadrul interviului găzduit de Oprah, după ce Meghan Markle, care așteaptă al doilea copil  cu Harry, a dezvăluit că au trimis solicitări familiei regale în care îi rugau să nu li se retragă serviciul de pază, povestindu-le că sunt amenințați cu moartea.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare