Homepage  / Vedete străine

Poliția a deschis o anchetă penală în cazul morții lui Matthew Perry. Ce au descoperit autoritățile

Poliția a deschis o anchetă penală în cazul morții lui Matthew Perry. Ce au descoperit autoritățile
15

de Roxana Mirea,

Ancheta privind moartea lui Matthew Perry este în continuă desfășurare. Departamentul de Poliție din Los Angeles confirmă că ancheta privind moartea regretatului actor rămâne deschisă. După analizarea rezultatelor autopsiei, s-a stabilit că moartea actorului din „Friends” poate fi una suspectă.  

Ancheta privind moartea lui Matthew Perry rămâne deschisă 

Poliția și autoritățile au anunțat că au demarat o anchetă penală în cazul morții starului din „Friends”, Matthew Perry, anul trecut. Perry, cunoscut pentru rolul lui Chandler Bing în serialul de succes, a murit pe 28 octombrie în casa sa din California, la vârsta de 54 de ani. Cauza decesului lui Perry a fost catalogată ca fiind rezultatul efectelor acute ale anestezicului ketamină.

„La nivelurile ridicate de ketamină găsite în probele de sânge postmortem, principalele efecte letale ar fi fost cauzate atât de suprastimularea cardiovasculară, cât și de depresia respiratorie”, se arată în raportul de autopsie, potrivit nme.com.

Acum, Departamentul de Poliție din Los Angeles și Departamentul de Combatere a Drogurilor au declarat pentru The Hollywood Reporter că au demarat o anchetă penală comună cu privire la moartea sa și la modul în care Perry a ajuns să aibă un nivel atât de ridicat de droguri în organism și în posesia sa. 

Ce s-a descoprit după autopsia lui Matthew Perry 

Autopsia lui Matthew Perry a enumerat, de asemenea, înecul, boala coronariană și efectele buprenorfinei, un medicament folosit pentru tratarea dependenței de opiacee, ca factori care au contribuit la moartea sa. La momentul respectiv, a fost considerat un accident, fără semne de crimă.  

De-a lungul vieții sale, Perry a fost deschis cu privire la luptele sale cu drogurile și alcoolul, despre care a scris în cartea sa de memorii „Friends, iubiri si marele lucru teribil”, din 2022. 

El primise tratament cu ketamină prin perfuzie, ultima ședință având loc cu puțin peste o săptămână înainte de decesul său. Cu toate acestea, autopsia a declarat că „ketamina din organismul său la momentul decesului nu putea proveni de la acea terapie prin perfuzie, deoarece timpul de înjumătățire al ketaminei este de trei până la patru ore sau mai puțin.” 

Jennifer Aniston, devastată după moartea lui Matthew Perry Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Courteney Cox susține că încă vorbește cu Matthew Perry 

Courteney Cox, colega lui Perry din Friends, a declarat că încă „vorbește” cu el. „Sunt atât de recunoscătoare că am ajuns să lucrez atât de aproape de el timp de atâția ani”, a spus ea. „Mă vizitează foarte des, dacă credem în asta.”  

Cox a continuat spunând că încă mai vorbește cu Perry, precum și cu alți membri decedați ai familiei. „Vorbesc cu mama mea, cu tatăl meu, cu Matthew”, a continuat ea. „Simt că sunt o mulțime de oameni care ne ghidează… Simt – simt că Matthew este prin preajmă, cu siguranță.” 

Cum a schimbat Matthew Perry soarta serialului „Friends”. Ce trebuia să facă personajul lui, Chandler BingIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 15

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton