; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai Petre

“Poftiți pe la noi”: În ediția de astăzi, Mihai Petre vine să îl ajute pe nea Mărin

18 May 2015

Astăzi, de la 20:30, într-o nouă ediție a emisiunii „Poftiți pe la noi!', Mihai Petre vine în ajutorul lui nea Mărin. Delia, Margherita din Clejani, Giani Kiriță și Speak sunt vedetele care lasă Bucureștiul pentru câteva zile și se mută la Șopârlița, acolo unde nea Mărin susține un ansamblu de călușari foarte talentați.

[Not a valid template]

„Pe Mihai l-am rugat eu să vină să mă ajute pentru că știam că este foarte mult de lucru, atât în sat, cât și pentru spectacol. El trebuie să se ocupe de preselecții', declară nea Mărin. Zis și făcut, doar că Mihai își dă seama că pentru un eveniment de o oră și jumătate trebuie să găsească multe numere bune. „Important e să găsim niște momente cu care să facem acest spectacol. Trebuie să fac o preselecție de talente locale. Nu e ușor', declară el.

Mihai Petre

'M-am hotărât să merg la Școala Populară de Artă și la Liceul de Muzică', spune Mihai Petre, aflat în căutarea unor oameni talentați cu ajutorul cărora să strângă cât mai multe fonduri.

Cum și vedetele trebuie să se integreze în acest tablou, nea Mărin ține morțiș să îi învețe să danseze. După o zi de muncă grea, spre disperarea lor, care nu vor altceva decât să se odihnească. Supărați că nea Mărin a scos untul din ei, Speak și Giani îi pun la cale o farsă: vor să îl păcălească în puterea nopții că e deja 6 și că trebuie să se trezească. Nea Mărin însă are un ceas biologic pe care se bazează întotdeauna și îi surprinde el pe cei doi.

Te-ar putea interesa și:

Ce spun vedetele despre cât de grea e munca la „Poftiți pe la noi!'

Nicoleta Luciu, Oana Roman, Pepe și Liviu Vârciu, la „Poftiți pe la noi!'

Nea Mărin începe un nou sezon „Poftiți pe la noi!', din 11 mai, la Antena 1

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare