; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Poate ajung sa joc cu Brad Pitt!

23 January 2006

Ca este sexi nu incape indoiala. Ca mai are si ceva de spus, este un lucru de care unii inca se mai indoiesc. Nicoleta Luciu are insa toate argumentele necesare sa le dea peste nas contestatarilor. Pe noi ne-a convins.

Nu este frumos sa lasi pe cineva sa astepte. Mai ales pe Nicoleta Luciu. De data aceasta, insa, am stat prost la capitolul punctualitate si, rand pe rand, jurnalist, fotograf sau stilist, ne-am facut aparitia cu mai bine de un sfert de ora peste ora oficiala de intalnire. Desi nu mai dormise de doua nopti, Nicoleta s-a dovedit a fi intelegatoare: nu numai ca ne-a raspuns la mai toate intrebarile, dar ne-a si ajutat sa alegem hainele care ii scot cel mai bine in evidenta calitatile. Rezultatul? Judecati singuri!

“TV mania”: Cum e sa fii in pielea celei mai sexi romance?
Nicoleta Luciu: Eu ma consider un om foarte normal. Nu cred ca sunt extraordinar de frumoasa. Arat foarte bine si atat.

“TV mania”: Andreea Marin, ocupanta locului doi la aceasta categorie, a declarat ca “premiul a fost obtinut de cine trebuia“. Te flateaza aceasta afirmatie?
Ma bucur foarte mult ca gandeste atat de frumos, pentru ca la randul meu, cred ca ea este “Zana Buna” a Romaniei. Are toate atuurile: este frumoasa, are personalitate. Ma uit la ea ca la un model si multa lume mi-a spus ca in anumite poze chiar seman cu ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare