Homepage  / Televiziune

Alex Munteanu a plecat de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Făcea parte din echipă de trei ani

Alex Munteanu a plecat de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Făcea parte din echipă de trei ani
12

de Cristina Țapu,

Plecarea neașteptată de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Unul dintre membrii echipei îndrăgitului matinal de la Antena 1 a hotărât să se despartă de colegii săi după trei ani de colaborare, menționând că simte nevoia să avanseze „la un alt nivel”. Iată toate detaliile despre plecarea acestuia!

Echipa „Neatza cu Răzvan și Dani” pierde un membru important

Jurnalistul și reporterul Alex Munteanu a anunțat că părăsește echipa emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, făcând publică decizia pe rețelele de socializare. El le-a mulțumit colegilor și celor care l-au urmărit de-a lungul timpului în fața micilor ecrane și a menționat că simte că este momentul să înceapă o nouă etapă profesională în viața sa. Prin intermediul unui mesaj video, pe Tik-Tok, el a dezvăluit motivele care au contribuit la luarea acestei decizii dificile.

Alex 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Da, am plecat de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’ și nu e clickbait. Pentru cei care se întreabă de ce nu mă mai văd la televizor și pentru a nu lăsa loc speculațiilor și interpretărilor, am decis să înregistrez acest mesaj.

Nu este absolut deloc ușor să pleci de la cel mai urmărit matinal din România, din cea mai bună și profesionistă echipă de live din România, și dintre niște oameni super faini, dar am decis să fac ceea ce simt.

Sincer să vă spun, nu mi-am dorit niciodată să fiu reporter, dar eram conștient că trebuie să o iau de jos, să muncesc, să ard toate etapele pentru a ajunge acolo unde îmi doresc și așa am și făcut, dar în același timp era conștient că voi ajunge în punctul în care voi dori mai mult și voi ajunge la plafonarea care mă va determina să trec la next level. Asta s-a întâmplat acum și am zis să fac ceea ce simt. Mă bucur că tot ceea ce am realizat a fost în umra muncii și abilităților mele. Într-adevăr, au fost oameni și prieteni care m-au recomandat în locurile în care am evoluat, dar mai departe totul a ținut de mine.

Vreau să le mulțumesc din suflet tuturor colegilor mei, pentru că am învățat enorm de multe lucruri de la ei și împreună cu ei și am evoluat împreună. Sunt niște oameni deosebiți, profesioniști și chiar sunt foarte recunoscător pentru toată această perioadă prin care am trecut. Vreau să vă mulțumesc și vouă, pentru că m-ați urmrit și v-ați distrat alături de mine”, a transmis Alex Munteanu, pe pagina personală de Tik-Tok.

Emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani este difuzată de 16 ani pe post

„Neatza cu Răzvan și Dani / Super Neatza cu Răzvan și Dani este o emisiune matinală de divertisment difuzată pe Antena 1, care îmbină informații, interviuri, muzică live, jocuri, concursuri, rețete culinare și momente comice. Lansată în 2008, emisiunea a câștigat rapid popularitate în rândul telespectatorilor și a devenit una dintre cele mai apreciate din România. Conceptul emisiunii a fost creat de regizorul Miki Balbae. În perioada 2000-2002, „Neatza” a fost prezentat și de Horia Brenciu.

Ramona Olaru (34 de ani) a intrat oficial în echipa de la Neatza în 2019, când Flavia Mihășan, asistenta de la vremea respectivă, a rămas însărcinată.

A fost cooptată de la altă emisiune a postului, „Prietenii de la 11”, prezentată de Diana Munteanu și Florin Ristei, emisiune care ieșise din grilă la momentul respectiv. Vedeta spune că este mai mult decât mulțumită de modul în care au evoluat lucrurile pentru ea, în calitate de colegă a lui Dani Oțil și Răzvan Simion.

Sursă foto: Instagram

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton