; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

PRO TV PLUS

Platforma video protvplus.ro oferă gratuit, integral și nelimitat conținutul show-urilor difuzate la Pro TV

18 March 2020

Pe protvplus.ro, spectacolul este gratuit și nelimitat oriunde te-ai afla în țară! Platforma video îți oferă gratuit, integral și nelimitat conținut din show-urile PRO TV! În această perioadă, pe protvplus.ro va fi disponibil integral serialul Las Fierbinți! Toate cele 16 sezoane pot fi urmărite pe platforma video gratuit, la orice oră, de oriunde din România!

 

Ce conținut este disponibil pe protvplus.ro?

Pe protvplus.ro poți urmări live canalele grupului (PRO TV, PRO 2, PRO X, PRO GOLD și PRO CINEMA), dar și cele mai îndrăgite, captivante sau emoționante emisiuni! Să nu uităm și de conținutul exclusiv digital, cum ar fi emisiunile Trending Review, Doctor de bine, Viața bate vlogul sau La Perete

 

Găsești cele mai noi emisiuni integral, imediat după difuzarea de la TV! Românii au talent, Pe Bune, Gospodar fără pereche sau Imperiul Leilor sunt acum pe protvplus.ro cu sezoane noi, la fel de spectaculoase. În secțiunile „Ce nu s-a văzut la TV' și „Exclusiv PRO TV PLUS', publicăm săptămânal clipuri video noi, cu momente care n-au fost difuzate la TV din emisiunile ce rulează la zi, dar și interviuri cu vedetele tale preferate. Nu ai cum să ratezi vreo poveste savuroasă din Las Fierbinți, cel mai urmărit serial cu aromă autentic românească. PRO TV PLUS te invită la un maraton plin de amuzament, pentru că aici găsești toate cele 16 sezoane.

 

La categoria Celebrități & Fashion, viața vedetelor internaționale nu mai are niciun secret. Cum sunt produse cele mai noi filme, profiluri de celebritate, modă, scandaluri de la Hollywood, dar și introspecții în conturile social media ale celor mai urmăriți „influenceri'.

 

Câți oameni urmăresc conținutul de pe protvplus.ro?

 

În ultima lună, peste 3 milioane de utilizatori unici au accesat platforma protvplus.ro. Aceștia au urmărit peste 53.000.000 de minute de conținut, ceea ce înseamnă aproximativ 101 ani de vizionare a conținutului video de pe protvplus.ro.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare