; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

10expertii PT NET

Disney+ pregătește un nou serial plasat în universul „Star Wars”

24 April 2020

Potrivit celor de la Deadline, platforma de streaming Disney+ pregăteşte un nou serial inspirat din universul „Războiul stelelor/Star Wars', care va fi axat pe personaje feminine.

 

Potrivit aceleiași surse, noua producție va fi un thriller „cu personaje feminine, cu elemente de arte marţiale, a cărui acţiune este situată într-o altă perioadă decât cea cunoscută deja din universul Star Wars'. De asemenea, publicaţia The Hollywood Reporter anunță că serialul va fi live-action.

În prezent nu există detalii suplimentare despre proiect, însă anterior, a existat zvonul unei serii Star Wars centrată în jurul personajului lui Daisy Ridley.

Noul serial va fi creat de Leslye Headland, scenaristă cunoscută şi pentru miniseria de succes „Russian Doll' (Netflix) şi ar fi cea mai recentă intenţie a companiei Disney de a extinde franciza de succes „Star Wars' pe micile ecrane, după „The Mandalorian', care a avut premiera anul trecut. Serialul „The Mandalorian', care a avut premiera în toamna anului trecut, a fost extrem de apreciat de critici şi de public. Un al treilea sezon este în prezent în pregătire.

 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare